Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 10 27 /2014 10 28

Paskutinį kartą šiemet motociklu nusprendęs pasivažinėti panevėžietis pakliuvo į avariją

Pirmadienį apie 15.30 val. Panevėžyje motociklas susidūrė su automobiliu. Per avariją nukentėjo motociklininkas, kurį medikai nugabeno į ligoninę.
Avarijos vietoje
Avarijos vietoje / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Atnaujinta 08.28 val.

Motociklininkui A.J., gimusiam 1973 m., ligoninėje nustatytas dubens kaulų lūžis, daugybiniai šonkaulių lūžiai. Vyras gydomas Intensyvios terapijos skyriuje.

Susidūrė su „Audi“

Avarija įvyko Ramygalos ir J.Basanavičiaus gatvių sankryžoje. Pirminiais duomenimis, Ramygalos gatve važiavęs „Audi“ vairuotojas ketino pasukti į J.Basanavičiaus gatvę. Automobilio vairuotojas tvirtino, kad jau buvo užėmęs antrą eismo juostą, kai į jo transporto priemonę rėžėsi motociklo vairuotojas.

„Nuvežiau anūką į krepšinio treniruotę „Žemynos“ progimnazijoje ir važiavau atgal. Manau, kad aš jau buvau baigęs manevrą ir pasukęs įvažiavau į antrą juostą. Tuo metu pajutau smūgį. Man atrodo, kad motociklo vairuotojas važiavo dideliu greičiu ir į mane trenkėsi jau čiuoždamas“, – kalbėjo nuo 1975-ųjų metų vairuojantis ir iki šiol avarijų neturėjęs pensininkas Vincas.

VIDEO: Motociklo ir automobilio avarija Panevėžyje

Po susidūrimo su „Audi“ motociklininkas nukrito ant važiuojamosios kelio dalies, o motociklas nuskriejo dar kelias dešimtis metrų ir sustojo kliudęs prie gatvės pastatytą automobilį.

Manoma, kad motociklininkas iš tikrųjų galėjo guldyti motociklą ant asfalto dar prieš susidūrimą, mat automobiliui „Audi“ apgadintas tik ratlankis.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje

Prie nukentėjusio vyro suskubo pro šalį važiavę vairuotojai ir greta buvę gyventojai. Iš ratų montavimo serviso atskubėję vyrai atsinešė ir puodelį vandens, mat motociklininkas buvo trumpam praradęs sąmonę. Vyrą medikams perduoti padėjo ir Panevėžio priešgaisrinėje gelbėjimo valdyboje Operacijų vadovu dirbantis Raimondas Imbrasas, kuris avariją pastebėjo ne tarnybos metu.

Motociklininkas netrukus atgavo sąmonę ir buvo išgabentas į ligoninę. „Honda CBR 1100 Super Blackbird XX“ motociklą vairavęs vyras važiavo be specialios aprangos.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje

Netrukus avarijos vietoje pasirodė ir motociklininko draugas, jis tvirtino, kad avariją patyręs jo kolega niekada gatvėmis nelakstydavo, o šiandien išvažiavo paskutinį kartą šiemet apsukti keletą ratų mieste ir taip uždaryti sezoną.

Policijos pareigūnai aiškinsis, kas kaltas dėl įvykusios avarijos. Pirminiais duomenimis, abu vairuotojai prie vairo sėdo blaivūs.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius