-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pasvalyje įkliuvo alų vežiojęs taksistas

Šiemet įsigaliojusios įstatymų nuostatos draudžia taksi automobiliuose vežiuoti alkoholinių gėrimų net ir uždarytuose buteliuose. Kai kurie Pasvalio taksistai šių draudimų nepaiso.
Alus
Alus / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.
Temos: 3 Tara Alus Pasvalys

Kaip praneša Pasvalio policija, sausio 24 d. įsigaliojo fiziniams asmenims taikomų alkoholio produktų ir tabako gaminių gabenimo ir laikymo Lietuvos Respublikos teritorijoje taisyklių pakeitimas, kuriuo buvo įtvirtintas draudimas taksi vairuotojams jų darbo metu taksi automobiliuose laikyti ir gabenti alkoholio produktus.

Penktadienį Pasvalio mieste buvo tikrinama, kaip taksi automobilių vairuotojai laikosi šio draudimo. Patikrinus UAB ,,Ertmė" taksi automobilį, jo salone buvo rasti du plastikiniai buteliais alaus ,,Tauras" ir aštuoni buteliai alaus ,,Švyturio Ekstra".

Kadangi taksi automobilio vairuotojas A.B. pažeidė fiziniams asmenims taikomas alkoholio produktų ir tabako gaminių gabenimo ir laikymo Lietuvos Respublikos teritorijoje taisykles, dėl šio fakto pradėta administracinio teisės pažeidimo bylos teisena pagal Lietuvos Respublikos administracinių teisės pažeidimų kodekso 1632 str. (akcizais apmokestinamų prekių laikymas, gabenimas, naudojimas ar realizavimas pažeidžiant nustatytą tvarką).

Pažeidėjui gresia bauda nuo 100 iki 300 litų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius