Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Patarimas „nusipirk opelį ir nepavogs“ praėjusią naktį Vilniuje negaliojo

Automobiliai grobiami ne tik Kaune. Šio šeštadienio naktį mašinos neteko ir vienas vilnietis. Beje, pavogtas „vagių nemėgstamos“ markės „Opel“ automobilis.
„Opel“
„Opel“ / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovai šeštadienį informavo apie dar „karštą“ transporto priemonės vagystę sostinėje, verčiančia abejoti populiariu patarimu: „Nusipirksi opelį – miegosi ramiai“.

Pareigūnų duomenimis, praėjusią, vasario 1 d., naktį apie 01.10 val., Vilniaus pakraštyje, Pilaitės miegamajame rajone, pavogtas automobilis „Opel Zafira“.

Juodos spalvos 2001 metų gamybos transporto priemonė dingo iš daugiabučių kiemo prie I.Kanto alėjos 3-iuoju numeriu pažymėto namo.

Pastaruoju metu automobiliai masiškai dingsta Kaune, ten vagišių mėgstamiausios markės sausį buvo „Audi“ ir „Vokswagen“.

Skelbimų svetainės Autoplius.lt duomenimis, tokie prieš dvylika trylika metų pagaminti vienatūriai dabar kainuoja 6 000–7 000 litų.

Beje, 15min.lt prieš kelias dienas rašė, kad pastaruoju metu automobiliai gana masiškai dingsta Kaune. Buvusioje laikinojoje sostinėje vagišių mėgstamiausios markės sausį buvo „Audi“ ir „Vokswagen“. Į ilgą pastarųjų sarašą įsiterpė tik vienas „Škoda“ ir du BMW automobiliai.

Tiesa, vienas „Zafira“ automobilis Kauno vagims buvo kritęs į akį pernai prieš didžiąsias metų šventes. Šv.Kūčių rytą policija buvo informavusi, kad į Kauno apskrities VPK pareigūnus kreipėsi kaunietė, kuri pranešė, jog laikotarpiu nuo 2013 m. gruodžio 22 d. maždaug 21.00 val. iki 23 d. maždaug 19.30 val. buvo pavogtas jai priklausantis automobilis „Vauxhall Zafira“. Tąsyk šio 2007 metais pagaminto „angliško opelio“ dingimas buvo įvertintas 30 000 litų žala.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius