Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penki jaunuoliai kraupioje avarijoje: 2 žuvo, 3 sužaloti (atnaujinta 16.29 val.)

Sekmadienio naktį Lazdijų rajone automobilis nulėkė nuo kelio ir rėžėsi į pakelės medį, žuvo jaunas vairuotojas ir nepilnametis keleivis.
Sudaužytas BMW
Asociatyvinė iliustracija: į naktinę avariją pakliuvo 3-čiosios serijos BMW automobilis. / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Pakankamai geros vairavimo sąlygos naktį užmigdė už 5 žmonių gyvybę atsakingo vairuotojo budrumą – dėl viršyto greičio įvyko itin skaudi avarija.Ligoninės atstovė spaudai šeštadienį po 16 val. patvirtino, kad Kaune gydoma jauna moteris bei nukentėjęs keleivis „tikrai, ačiū Dievui, yra gyvi.“

Šiąnakt apie 2.05 val. kelio Leipalingis-Lazdijai-Kalvarija 10-ajame kilometre V.R. (gim.1986 m.) vairuojamas automobilis BMW 325 nuskriejo nuo kelio ir rėžėsi į pakelės medį. Smūgio būta labai stipraus. Vairuotojas ir jaunutis keleivis A.B. (gim. 1992 m.) žuvo.

Dar 3 kartu važiavę jaunuoliai patyrė įvairių traumų ir paguldyti į ligoninę.

Eismo nelaimės aplinkybes aiškinasi vietos kelių policijos pareigūnai. Ekspertai turės pateikti išvadą, ar V.R. sėdo prie vairo blaivus.

Papildyta 16.29 val. Nors sekmadienį Lietuvoje minima pasaulinė žuvusių per avarijas atminimo diena, Leipalingio miestelis (Druskininkų sav.) šiandien ūžia aptarinėdamas aktualiąją naktinę nelaimę.

15min.lt sužinojo, kad žalsvą 1994 metų laidos sedaną, kurį po avarijos teko pjaustyti ugniagesiams gelbėtojams, vairavo Leipalingyje, Druskininkų gatvėje, gyvenęs vaikinas Vaidas. Žuvęs nepilnametis keleivis buvo taip pat leipalingiškis, gyvenęs miestelio Kapų gatvėje. Vietiniai buvo ir visi kiti keleiviai.

Vietos gyventojus, ypač nukentėjusiųjų artimuosius, labai jaudina nukentėjusiųjų likimas. Popietę viešoje erdvėje pasklido informacija, kad ligoninėje užgeso dar vieno keleivio gyvybė. Laukiama, kol tai bus patvirtinta arba paneigta.

Žinoma, kad Radvilonių kaimo ribose (Veisiejų sen.) į avariją patekusiu BMW automobiliu dar važiavo Leipalingio miestelio Bilso gatvės gyventoja Viktorija S. (gim. 1988 m.), Kaštonų gatvės gyventojas Rokas J. (gim. 1987 m.) bei Artūras S. (gim. 1987 m.) iš Alėjos gatvės.

Du iš trijų nukentėjusiųjų naktį išvežti į Kauno medicinos universiteto klinikas (KMUK), trečiasis paguldytas į Druskininkų miesto ligoninę.

KMUK atstovė spaudai Eglė Žemaitienė portalui 15min.lt šeštadienį po 16 val. patvirtino, kad Kaune gydoma jauna moteris bei nukentėjęs keleivis „tikrai, ačiū Dievui, yra gyvi.“

Neoficialiais duomenimis, reanimacijoje komos būsenos atsidūrusi jauna moteris buvo žuvusio vairuotojo antroji pusė, jiedu nesusituokę augino pusketverių metukų mergytę.

Teigiama, jog trečiasis nukentėjusysis, Artūras, patyrė palyginti nesunkias traumas, Druskininkų ligoninėje jis guli dėl kelių lūžių bei sumušimų.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius