Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penktadienio ryto nelaimės liudininkas: pirmą kartą Lietuvoje mačiau tokią avariją (papildyta nuotraukomis ir video 23 val.)

Penktadienio rytą greitkelyje Vilnius-Kaunas vėl įvyko masinė avarija. Pasak liudininkų, dėl slidaus kelio susidūrė ne mažiau keturiolikos automobilių.
Vokietija
Žiema greitkelyje. / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Apie masinę avariją, penktadienio rytą įvykusią greitkelio Vilnius-Kaunas 76 km, redakciją informavo Vilniaus savivaldybės narys Vidmantas Martikonis.

„Pirmą kartą mačiau tokią avariją Lietuvoje. Gal 14–15 automobilių. Vieni ant stogo guli, kiti apsisukę ant kelio. Lengvieji automobiliai, mikroautobusai... Matėsi, kad vyko kažkoks procesas. Vienas po kito automobiliai daužėsi. Kelias slidokas, tad gal dėl to viskas ir įvyko“, – savo įspūdžius pasakojo politikas.

Pasak V.Martikonio, tuo metu, kai jis važiavo pro įvykio vietą, ten jau darbavosi policijos patruliai. Greitosios pagalbos automobilių nesimatė.

Kaišiadorių policijos komisariate 15min.lt žurnalistui šią informaciją patvirtino.

„Ten ne viena avarija, o keli eismo įvykiai, į kuriuos pateko tikrai daug automobilių. Žmonės nenukentėjo. Viskas prasidėjo nuo 8 val. ryto. Dabar jau situacija gerėja. Kelias barstomas, viena juosta jau nutirpdyta, eismas atsinaujina. Kol kas išlieka automobilių grūstis, tačiau ji mažėja“, – sakė Kaišiadorių r. policijos pareigūnai.

Policininkai teigia, kad vairuotojai turėtų būti atidesni. Atsižvelgiant į oro sąlygas vairuotojams derėtų pasirinkti saugų greitį.

Lietuvos automobilių kelių direkcija vairuotojus perspėja, kad vairavimo sąlygos yra sudėtingos. Eismo sąlygas dar labiau blogina stiprus sniegas, pūga, prastas matomumas. Todėl vairuotojai turi būti ypač atidūs.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius