Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pensininkas su „Mitsubishi Colt“ parbloškė dar vyresnį neblaivų dviratininką

Nukentėjusiam 81 metų senoliui nustatytas 1,52 promilės girtumas, po medikų apžiūros jis išleistas sveikti į namus.
Avarijos vietoje
Greitoji, policija / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Sekmadienį Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovai praneša apie eismo įvykį kelyje Vilkaviškis–Alvitas. Pareigūnai dėl šios avarijos šeštadienį 12.45 val. sulaukė skambučio iš Vilkaviškio ligoninės priėmimo skyriaus.

Nuvykę į įvykio vietą policininkai nustatė, kad kelio Marijampolė–Kybartai 28-ame kilometre V.A. (gim. 1937 m.), Kybartuose gyvenančio pensininko, vairuojamas automobilis „Mitsubishi Colt“, susidūrė su dviračiu, vairuojamu neblaivaus (nustatytas 1,52 promilės girtumas) A.Č.J. (gim. 1930 m.), gyvenančiu Čyčkų kaime (Šeimenos sen., Vilkaviškio r.). Teigiama, jog pastarasis staiga išvažiavo iš šalutinio kelio į pagrindinį.

Senoliui medikai nustatė galvos ir veido sumušimus, jis išleistas gydytis į namus.

Eismo įvykis su labai panašaus amžiaus dalyviais – solidaus amžiaus vairuotoju bei dar 5 metais vyresne pėsčiąja, buvo užfiksuotas ir penktadienį apie 15.00 val. Alytuje.

Ligoninės gatvėje, ties namu Nr.12, šviesoforo nereguliuojamoje pėsčiųjų perėjoje, pilietis V.V. (gim. 1941m.), gyvenantis toje pačioje gatvėje, vairuodamas jam priklausantį automobilį „Audi A4“, partrenkė pėsčiąją A.A.U. (gim. 1936 m.), gyvenančią Peršėkininkų kaime (Alytaus r., Miroslavo sen.).

Nukentėjusiajai Alytaus apskrities S.Kudirkos ligoninės priėmimo skyriuje buvo suteikta medicinos pagalba, ji irgi išleista į namus. Vairuotojui paimtas kraujas blaivumui nustatyti, pažymima Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato pranešime. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius