Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per avariją Ukmergėje susidūrus dviems automobiliams nukentėjo keturi jaunuoliai (nuotraukos, video, papildyta 14.55 val.)

Keturi jaunuoliai buvo sužaloti šeštadienio vakarą Ukmergėje susidūrus dviems klevo lapais paženklintiems automobiliams.
Avarijos vietoje
Avarijos vietoje / vilkmerge.lt nuotr.

Kaip rašo Ukmergės naujienų portalas vilkmerge.lt, avarija apie 21,30 val. įvyko Vilniaus g. ir Gruodžio 17-osios g. sankryžoje. Čia susidūrė automobiliai Renault Clio ir Volkswagen Golf.

Abu automobiliai paženklinti žaliaisiais klevo lapais.

Pirminiais duomenimis dėl avarijos kaltas Golfo vairuotojas. Šis automobilis su trimis keleiviais važiavo  šalutine Gruodžio 17-osios g. nuo sveikatingumo centro. Dėl kol kas nežinomų priežasčių Golfo vairuotojas nestabtelėjo ties gatvių sankirta. Į Golfą rėžėsi tuo metu nuo Pivonijos mikrorajono vykęs jaunuolis su Renault.

Po smūgio Golfas nulėkė nuo kelio ir atsidūrė privataus namo kieme.

Greitajai pagalbai pirmiausia pranešta, kad Golfo vairuotojas yra be sąmonės. Atvykus pirmajam greitosios ekipažui paaiškėjo, kad sužeisti visi Golfu važiavę asmenys.

Kaip vilkmerge.lt informavo greitosios pagalbos darbuotojai, jie į ligoninės priėmimo skyrių nugabeno 3 Golfu važiavusius asmenis.

Papildyta 14.55 val.: Ukmergės r. policija sekmadienį informavo, kad automobilį VW Golf vairavo ukmergiškis V.B. (gim. 1992 m.), o Renault Clio - T.B. (gim. 1991 m.).

Per avariją susižalojo abu vairuotojai bei du keleiviai. VW Golf vairuotojas dėl galvos sumušimo gydomas Ukmergės ligoninės nervų skyriuje. Renault vairuotojui nustatytas kairės plaštakos lūžis, jis po suteiktos medicininės pagalbos išleistas į namus.

VW Golf keleiviui L.Č. (gim. 1993 m.) nustatytas kairės kojos sumušimas, jis po suteiktos medicininės pagalbos išleistas gydytis į namus.

Keleiviui B.Š. (gim. 1993 m.) sužalota kairė ausis, įbrėžtas žandas, bei sužalota kairė ranka, jis po medikų apžiūros išleistas  gydytis į namus.

Ar automobilių vairuotojai buvo blaivūs, paaiškės po kraujo tyrimų.

VIDEO: Avarija Ukmergėje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius