Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per didelę avariją prie Ukmergės vienas žmogus žuvo, du buvo sužaloti (nuotraukos, video, papildyta 18.37 val.)

Trys žmonės buvo sužaloti šeštadienio popietę netoli Ukmergės į avariją pakliuvus trims automobiliams. Po kiek laiko vienas per avariją nukentėjęs vyras ligoninėje mirė.
Per avariją prie Ukmergės nukentėjo trys žmonės.
Per avariją prie Ukmergės nukentėjo trys žmonės. / vilkmerge.lt nuotr.

Pirminiais duomenimis, senajame kelyje Vilnius-Ukmergė, ties Vaitkuškio kaimu, susidūrė automobiliai Mercedes Benz, Subaru ir Audi. Kaip vėliau įvykio vietoje buvusiems žurnalistams pasakojo Subaru vairuotojas, jis važiavo nuo Vilniaus. Posūkyje, leisdamasis nuo kalno, vyriškis teigė pamatęs dideliu greičiu atskriejantį automobilį Mercedes Benz.

Netikėtai Mercedes sumėtė, jis tapo nevaldomas, pradėjo slysti ir rėžėsi į automobilį Audi, važiavusį priešais Subaru.

Audi nuskriejo į griovį, o Mercedes Benz pakilo į orą, ore vertėsi ir vėl nusileidęs ant ratų taip pat nuriedėjo į kelkraštį.


Žiūrėti Per avariją sužaloti 3 žmonės didesniame žemėlapyje

Subaru vairuotojas teigia matęs, kad oru skriejantis automobilis kris tiesiai ant jo mašinos. Todėl vyriškis tvirtina vairą sukęs į šoną. Subaru irgi atsidūrė griovyje.

Nelaimės vietoje prireikė ne tik greitosios pagalbos medikų, bet ir ugniagesių gelbėtojų. Po avarijos Audi keleivę iš sumaitoto automobilio ištraukė patys medikai. Moteris iš karto nuvežta į ligoninę. Mašinos vairuotojas liko beformėje metalo laužo krūvoje.


Žiūrėti Per avariją sužaloti 3 žmonės didesniame žemėlapyje

Ugniagesiai vyrą vadavo maždaug 15-20 min. Norėdami jį ištraukti iš automobilio, gelbėtojai buvo priversti automobilį pjaustyti gabalais: buvo nupjautas, stogas, nukirptos durelės, sukarpytas valdymo skyrelis, nuo automobilio atskirtas variklio skyrius. Galiausiai Audi vairuotojas irgi buvo išvežtas į ligoninę.

Nukentėjo ir automobilio Mercedes Benz vairuotojas. Jis pats išlipo iš savo mašinos. Manoma, kad vyrą nuo ypač sunkių sužalojimų apsaugojo suveikusius oro pagalvės. Jos išsiskleidė ne tik automobilio priekyje, bet suveikė ir visos šoninės pagalvės. Po avarijos automobilis, pasak liudininkų, atrodė „tarsi su iš vidaus užtrauktomis užuolaidomis".

VIDEO: Avarija prie Ukmergės (vilkmerge.lt filmuota medžiaga)

Mercedes vairuotojas irgi nuvežtas į ligoninę.

Ukmergės policija dėl avarijos pradėjo ikiteisminį tyrimą ir aiškinasi visas nelaimės aplinkybes.

Papildyta 18.37 val.: Per avariją nukentėjęs Audi vairuotojas šeštadienio pavakarę ligoninėje mirė.

Po medikų apžiūros paaiškėjo, kad kartu važiavusi vyriškio žmona irgi nukentėjo sunkiai - jai lūžo daug kaulų, pažeistas stuburas, sužalota galva, moteris patyrė ir kitų sužalojimų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius