-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Per dvi dienas nustatytas asmuo, įtariamas vagyste

Šių metų sausio 18 d. apie 2.00 val. Šalčininkų r., Kalesninkų sen., Karsokų k., į gyventojos Z. M. (gimusios 1951 m.) namus, išėmus lango rėmą, įsibrovė vyriškis ir pagrobė iš spintos piniginę su 11 tūkst. litų. Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Šalčininkų rajono policijos komisariato pareigūnai, apžiūrėję įvykio vietą, apklausė neįgalią nukentėjusiąją, kuri gyvena viena.
Per dvi dienas nustatytas asmuo, įtariamas vagyste.
Per dvi dienas nustatytas asmuo, įtariamas vagyste. / Policijos nuotr.

Moteris mažai ką galėjo paaiškinti, kadangi, įsibrovus vagišiui, ji apsimetė miegančia. Kriminalinės policijos skyriaus pareigūnai ėmėsi neatidėliotinų operatyvinių ir kitų veiksmų ir per dvi dienas nustatė asmenį, įtariamą padarius šį nusikaltimą. Paaiškėjo, kad tai S. M. (gim. 1977 m.).

Sulaikytajam pareikšti įtarimai pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 str. 2 d. (Vagystė) Įtariamasis prisipažino įvykdęs vagystę. Atliekant kratą rasta, kaip įtariama, pavogta piniginė, kurioje buvo apie 4 000 litų. Pinigai bus grąžinti nukentėjusiajai.

Be to, rasta sidabro ir aukso gaminių, kurie galimai įsigyti už likusią dalį pavogtų pinigų. Šiuo metu atliekami kiti ikiteisminio tyrimo veiksmai, tikimasi greitu laiku ikiteisminį tyrimą užbaigti ir perduoti teisminiam nagrinėjimui.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius