Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 05 31 /15:08

Per dviejų „Mercedes“ automobilių susidūrimą žuvo abiturientė, dar du žmonės sužeisti

Netoli Kazlų Rūdos susidūrė du automobiliai „Mercedes“. Per avariją žuvo dvyliktokė. Jos močiutė ir kito automobilio vairuotojas išvežti į ligoninę.
Avarija netoli Kazlų Rūdos
Avarija netoli Kazlų Rūdos / Marijampolės apskrities VPK nuotr.
Marijampolės apskrities VPK nuotr./Avarija netoli Kazlų Rūdos
Marijampolės apskrities VPK nuotr./Avarija netoli Kazlų Rūdos

Ketvirtadienį apie 19.55 min. Policija buvo informuota, kad kelio Kazlų Rūda–Ąžuolų Būda 2 kilometre įvyko eismo įvykis, kuriame nukentėjo žmonės.

Įvykio vietoje buvo rastas  automobilis „Mercedes Benz 250“, kurį prieš eismo įvykį galimai  vairavo R.K. (gimusi 1994 m.), bei  automobilis „Mercedes Benz“, kurį prieš eismo įvykį galimai  vairavo V.L. (gim. 1975 m.).

Marijampolės apskrities VPK nuotr./Avarija netoli Kazlų Rūdos
Marijampolės apskrities VPK nuotr./Avarija netoli Kazlų Rūdos

Marijampolės apskrities VPK praneša, kad pakeliui į Marijampolės ligoninę dėl patirtų sužalojimų mirė  R.K..

Po medikų apžiūros kartu su R.K. važiavusiai jos močiutei M.A.V. (gimusi 1942 m.) nustatytas krūtinės ir plaučio sumušimas, ji išvežta tolimesniam gydymui į Kauno medicinos universiteto klinikas.

V.L. nustatytas krūtinkaulio lūžis, krūtinės sumušimas, politrauma, jis taip pat išvežtas į Kauno medicinos universiteto klinikas.

Apie avariją informavo ir 15min.lt skaitytoja. Jos teigimu, avarijos kaltininkas yra nuo policijos pabėgęs narkomanas V.L. Šis vyras sausio mėnesį buvo pripažintas kaltu dėl sukčiavimo.

Teismas vyrui skyrė pusšeštų metų laisvės atėmimo bausmę, tačiau po nuosprendžio paskelbimo šis pasislėpė nuo pareigūnų.  Vyras buvo surastas, tačiau vėl sugebėjo pasprukti.

Policijos departamentas praneša, kad penktadienį laikinai einantis policijos generalinio komisaro pareigas Algirdas Stončaitis Alytaus apskrities VPK vadovui pavedė atlikti tarnybinį patikrinimą.

Alytaus apskrities VPK pavesta išsiaiškinti, ar policijos pareigūnai ėmėsi visų reikiamų priemonių laiku nustatyti ir sulaikyti nuo policijos besislapstantį  ir policijos ieškomą asmenį V.L . (gim. 1975 m.)., kuris nuo vasario 20 d. buvo ieškomas Prienų rajono policijos komisariato kaip asmuo, besislapstantis nuo teismo paskirtos bausmės vykdymo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius