Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Per „Facebook“ valkataujančių kačių nuodijimo receptą paskelbusi plungiškė užsitraukė nemalonę

Policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl kačių nuodijimo patarimus dalijusios moters, o gyvūnų mylėtojai socialiniame tinkle plungiškės atžvilgiu išliejo, regis, ne ką mažiau pykčio, nei ši moteris jaučia katėms.
Katė
Asociatyvi iliustracija

Policija trečiadienį paskelbė pradėjusi ikiteisminį tyrimą dėl žiauraus elgesio su gyvūnais, kai moteris socialiniame tinkle pasidalijo patarimu, kaip nuodyti kates.

Pareigūnai socialiniame tinkle „Facebook“ paskelbė, kad Plungės policija nustatė įtariamąją ir pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl žiauraus elgesio su gyvūnais.

Už tai baudžiama viešaisiais darbais arba bauda, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki vienerių metų.

Tyrimas pradėtas po to, kai moteris socialiniame tinkle pasiūlė valkataujančių kačių atsikratyti pieną sumaišius su chemikalais bei teigė pati tokiu būdu atsikračiusi nepageidaujamų gyvūnų.

„Padėkit pieno, o į pieną antifrizo įpilkit, tai labai greitai kačių nebeliks. Mes taip naikinom kates kieme, nes jų buvo gal 10. Visur pridaryta būdavo, jos lipdavo ant mašinų šildytis, tai nubraižydavo dažus. Kai taip padarėm, vienas katinas beliko“, – feisbuke atviravo plungiškė.

Tuo metu socialiniame „Facebook“ tinkle pasipylė panieka plungiškei. Ji viešai vadinama įvairiausiais baisiais žodžiais, be teismo įvardijama nusikaltėle, raginama įvairiais būdais šiai plungiškei pakenkti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius