Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per gaisrą Alytaus rajone be pastogės liko mama su penkiais vaikais

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad per praėjusią parą šalyje kilo 60 gaisrų. Jų metu 2 žmonės žuvo, o 1 gyventojas buvo sužeistas.
Dega namo stogas
Dega namo stogas / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Penktadienio naktį, apie vidurnaktį, Šiauliuose, J.Sondeckio gatvės daugiabučiame name, užsiliepsnojo 4-ame aukšte esantis butas. Atskubėję ugniagesiai automobilio kopėčiomis pro virtuvės langą patekę į vidų ir kambaryje rado dviejų apdegusių 42-ejų bei 77 metų moterų kūnus. Atvykę medikai konstatavo jų mirtį. Kambaryje sudegė lova, apdegė namų apyvokos daiktai, aprūko visas butas, vandeniu buvo aplieti žemiau esantys butai. Nelaimės aplinkybės tiriamos.

Apie 21.35 val. gaisras kilo Biržų rajone, Šukonių kaime stovinčiame gyvenamajame name. Iki atvykstant ugniagesiams iš namo buvo išvestas dūmais apsinuodijęs 59 metų vyras, jį greitoji išvežė į ligoninę. Per gaisrą sudegė čiužinys, išdegė dalis grindų, aprūko patalpos. Gaisro priežastis – neatsargus rūkymas.

Ketvirtadienį ryte, apie 5 val., gyvenamasis namas užsiliepsnojo Kauno rajone, Karmėlavoje, Draugystės gatvėje. Supleškėjo medinio pastato stogas, išdegė perdanga ir namo vidus. Gaisras įsiplieskė dėl krosnies bei dūmtraukio įrengimo ir jų eksploatavimo taisyklių pažeidimų.

Apie 10.45 val. gaisras kilo Šilutės rajone, Stripeikių kaime esančiame gyvenamajame name. Atskubėjus ugniagesiams, pastatas jau degė atvira liepsna. Per gaisrą sudegė jo stogas, išdegė vidus. Namas užsidegė dėl elektros įrangos įrengimo ir jos eksploatavimo taisyklių pažeidimų.

Apie 12.45 val. medinis gyvenamasis namas užsiliepsnojo Kauno rajone, Poderiškių kaime. Supleškėjo stogas ir perdanga, apdegė sienos ir namų apyvokos daiktai. Gaisro priežastis ir nuostoliai tikslinami.

Apie 13 val. gaisras kilo Kaune, Žąslių gatvėje stovinčiame dviejų aukštų, trijų butų, gyvenamajame name. Nudegė pastato stogas, išdegė antro aukšto patalpos, apdegė dalis pirmo aukšto patalpų, vandeniu sulietas pirmas namo aukštas, namų apyvokos daiktai. Išsaugoti pavyko kitą pristatytą gyvenamąjį namą, o gaisro priežastis ir nuostoliai aiškinami.

Apie 15.50 val. gaisras kilo Alytaus rajone, Pociūniškių kaime esančiame gyvenamajame name. Atskubėjus ugniagesiams, medinis pastatas jau degė atvira ugnimi. Per gaisrą sudegė stogas, pradegė perdanga, iš vidaus apdegė sienos, sugadintas namuose esantis turtas. Be pastogės liko motina su 5 mažamečiais vaikais. Visi jie nuvežti pas tame pačiame kaime gyvenančią močiutę. Nelaimės aplinkybės tiriamos.

Penktadienio naktį, apie 1.10 val., Kaišiadorių rajone, Žiežmarių miestelyje, Kauno gatvėje, nuvažiavęs nuo kelio užsiliepsnojo automobilis Opel Omega. Per gaisrą mašina sudegė nepataisomai. Įvykis tiriamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius