Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per gaisrą daugiabutyje Prienų rajone evakuota dešimt žmonių

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad per praėjusią parą šalies ugniagesiams teko gesinti 16 gaisrų bei atlikti 10 kitų gelbėjimo darbų. Deja, nelaimių metu vienas žmogus žuvo, o trys gyventojai buvo traumuoti.
Įvykio vietoje
Gaisras / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 2 Statistika Prienai

Apie 21 val. Vilniuje, Fabijoniškių gatvės 9-aukščio daugiabučio namo rūsyje, viename iš sandėliukų nugriaudėjo sprogimas, po kurio išvirto kelių sandėliukų pertvaros ir durys, išdegė vieno sandėliuko patalpa, aprūko visas rūsys. Baigiant gesinti gaisrą, jame buvo rastas nutraukta koja ir vienos rankos pirštais, apdegęs 35-erių metų vyro kūnas. Įvykis tiriamas.

Apie 23.25 val. gaisras kilo Vilniuje, Žemaitės gatvėje, taip pat 9-aukščio gyvenamojo namo, pirmame aukšte esančiame bute. Per gaisrą kambaryje sudegė spintelė, aprūko butas. Dar iki ugniagesių atvykimo vieną vyrą iš uždūminto buto spėjo išnešti namo gyventojai, o du kitus viduje buvusius vyrus išnešė ugniagesiai. Dūmais apsinuodijusius, 57-erių metų buto šeimininką ir du kitus apie 50-ies metų piliečius greitoji išvežė į ligoninę. Ir šio gaisro aplinkybės dar tikslinamos.

Apie 21.15 val. butas užsiliepsnojo ir Radviliškio rajone, Sidabravos miestelyje, Vaižganto gatvės daugiabučiame name. Atskubėjus ugniagesiams, liepsnos jau veržėsi pro buto langą. Gaisro metu išdegė virtuvės patalpa, namų apyvokos daiktai, buitinė technika, vandeniu buvo sulietas pirmas aukštas, o likusius du kambarius ugniagesiams pavyko išsaugoti.

Naktį iš antradienio į trečiadienį, po vidurnakčio, gaisras kilo Prienų rajone, Naujosios Ūtos kaime, daugiabučio dviejų aukštų namo rūsyje. Per gaisrą sudegė rūsio lango rėmai, namų apyvokos daiktai, aprūko rūsio sienos ir lubos, o iš gyvenamųjų patalpų ugniagesiams teko evakuoti 10 namo gyventojų. Ir šių gaisrų aplinkybės dar aiškinamos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius