Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per gaisrą Šilutės rajone iš daugiabučio evakuota 10 gyventojų

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad praėjusios paros įvykių suvestinėje yra įrašyta 16 gaisrų ir 11 atliktų gelbėjimo darbų. Ugnis pirmadienį traumavo vieną žmogų, o penkiems piliečiams įvairiuose įvykiuose buvo suteikta pirmoji pagalba.
Įvykio vietoje
Gaisro vietoje / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Praėjusią naktį Elektrėnų savivaldybės Vievio seniūnijos Žydaukos kaime užsiliepsnojo individualus gyvenamasis namas. Per gaisrą nudegė pastato stogas ir perdengimas, išdegė vidus. Nuo ugnies nukentėjo ir 30-metis vyras, kuris apdegė abi rankas bei veidą ir buvo išvežtas į Elektrėnų ligoninę. Nelaimę sukėlė neatsargus namo gyventojų rūkymas.

Neatsargiai vakare rūkė ir vienas Alytaus rajono Taukotiškės kaimo gyventojas. Dėl to kilo gaisras gyvenamosiose patalpose. Gaisro metu sudegė lova, aprūko patalpos. Iš uždūmintų patalpų buvo išvestas neatsargus rūkalius.

Ugnis pirmadienį niokojo ir daugiau gyvenamųjų būstų. Štai ryte Vilniuje, Kelmijos sodų  71-ojoje gatvėje, užsidegė sodo namelis. Gaisro metu išdegė kambarys, apdegė koridorius. Gaisro aplinkybės aiškinamos.

Joniškio rajono Žučių kaime ryte užsiliepsnojo individualus gyvenamasis namas. Ugnis nudegino medinio pastato stogą, sukrito perdengimas, stipriai apdegė pusė namo, likusioje dalyje aprūko kambarių lubos ir sienos. Gaisro priežastys nustatinėjamos.

Dar vienas individualus gyvenamasis namas vakare užsidegė Kaune, Spynų gatvėje. Gaisras kilo, kai nuo įkaitusio metalinio kamino pradėjo degti medinis perdengimas. Gaisro metu išdegė ir buvo išardyta keli kvadratiniai metrai perdengimo.

Vakare Kaišiadorių rajono Kaišiadorėlių kaime degė ūkinis pastatas. Per gaisrą nudegė malkinės stogas ir perdengimas, apdegė sienos, išdegė viduje sukrautos malkos ir pjuvenų briketai. Įvykis tiriamas.

Šilutės rajono Traksėdžių kaime vakare gaisras kilo daugiabučio namo rūsyje. Gaisro metu išdegė čia įrengtame sandėliuke buvę sendaikčiai, aprūko sandėliuko lubos ir sienos. Per gaisrą dūmai pasklido po namo laiptinę, todėl iš pirmo aukšto butų buvo išvesta 10 gyventojų. Gaisro priežastys tikslinamos.

Šakių ugniagesiai kelyje Kudirkos Naumiestis–Šakiai iš avarijoje sulamdyto lengvojo automobilio „VW Golf” ištraukė du prispaustus žmones ir perdavė juos iškviestiems medikams, o Kauno gelbėtojai naktį iš pirmadienio į antradienį R.Kalantos gatvėje suteikė pagalbą dviem žmonėms ir ištraukė juos iš avarijoje sulamdyto lengvojo automobilio BMW. Abu nukentėjusieji buvo išvežti į ligoninę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius