Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per gaisrą Telšių rajone apdegė du maži vaikai

Kilus gaisrui Telšių rajono gyvenamajame name antradienio vakarą apdegė dvejų ir vienų metų vaikai.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.
Temos: 2 Vaikai Moteris

Kaip praneša Policijos departamentas, antradienį apie 19.55 val. į Telšių rajono ligoninę iš Telšių rajono, Upynos kaimo, Kaštonų gatvės, pristatyti ir dėl įvairių laipsnių kūno nudegimų paguldyti G.J. (gim. 2007 m.) ir R.J. (gimusi 2008 m.). Mažyliai pdegė namuose per gaisrą.

Įvykio aplinkybės tikslinamos.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad pranešimą apie šį gaisrą Telšių ugniagesiai gavo apie 18.44 val. Buvo pranešta, kad name įvyko sprogimas ir nukentėjo du mažamečiai vaikai.

Ugniagesiams atvykus į gaisro vietą, namas buvo užtvindytas dūmais. Apdegė apie 35 kvadratiniai metrai sienų ir lubų, sudegė namų apyvokos daiktai: televizorius, lova, spintelė.

Vaikai į ligoninę išvežti dar iki atvykstant ugniagesiams.

Gelbėtojai informuoja, kad gaisras visiškai užgesintas apie 20.05 val.

Ugniagesiai taip pat praneša, kad per praėjusią parą gaisruose dar žuvo du žmonės. Apie gaisrą Vilniuje, kur žuvo moteris, 15min.lt jau skelbė.

Dar vienas žmogus žuvo Šiauliuose. Trečiadienio naktį, apie 1.08 val., ugniagesiams buvo pranešta, kad ties Ežero ir Vilniaus gatvių sankryža dega apleistas nenaudojamas pastatas.

Ugniagesiams atvykus nurodytu adresu, iš kioską, o ne pastatą primenančio pastato rūko dūmai. Iš jo gelbėtojai išnešė apdegusį vyrą ir, kol atvyko greitosios pagalbos medikai, darė dirbtinį kvėpavimą.

Nukentėjęs vyras (gim. 1953 m.) išvežtas į Šiaulių apskrities ligoninę. Vėliau policija ugniagesiams pranešė, kad vežamas į ligoninę vyriškis mirė.

Per gaisrą apdegė lovos čiužinys, aprūko sienos. Gaisras užgesintas apie 1.47 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius