Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per gaisrą Utenos rajone žuvo žmogus

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas infomuoja, kad praėjusią parą Lietuvoje kilo 29 gaisrai. Viename iš jų ugnis pasiglemžė vieno žmogaus gyvybę.
Gaisro vietoje
Gaisras / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.
Temos: 1 Statistika

Šis tragiškas gaisras trečiadienį vidurdienį kilo Utenos rajono Antalamėstės kaime, kur užsidegė nustatinėjamo savininko individualus gyvenamasis namas. Gaisro metu išdegė du kambariai, aprūko kitos patalpos. Gaisravietėje buvo rastas apdegęs 59 metų vyro kūnas. Nelaimės aplinkybės aiškinamos.

Dar vienas gyvenamasis namas trečiadienį pavakary užsiliepsnojo Tauragės rajono Skaudvilės miestelyje. Per gaisrą sudegė verandos stogas ir du verandos langai, išdegė namo pastogės medinės konstrukcijos, o skardinė stogo danga deformavosi nuo karščio. Gaisro priežastis tikslinama.

Praėjusią naktį Jonavos rajono Pasraučių kaime užsidegė ūkinis pastatas. Ugniagesiams atvykus į gaisro vietą, pastatas degė atvira liepsna. Gaisro metu nudegė pastato stogas, sudegė viduje buvęs šienas, du dviračiai, baldai ir namų apyvokos daiktai, apdegė garažas ir priestatas. Ugnis padarė apie 15 tūkstančių litų nuostolių. Gaisro priežastis nustatinėjama.

Ūkinis pastatas praėjusią naktį liepsnojo ir Mažeikių rajono Užlieknės kaime. Gaisro metu sudegė dalis pastato stogo ir viduje sukrautas šienas. Nuo ugnies buvo išgelbėta malkinė ir garažas. Gaisro priežastys taip pat tiriamos.

Dar vienas sudėtinis ūkinis pastatas trečiadienį vakare degė Telšių rajono Pagermančio kaime. Kai ugniagesiai atskubėjo į įvykio vietą, medinis pastatas jau skendėjo liepsnose, o stogas jau buvo įgriuvęs. Gaisro metu nudegė pastato stogas, sudegė pirtis, išdegė vidus ir ten buvę daiktai. Įvykis tiriamas.

Trečiadienį ryte Vilkaviškio rajono Kybartų mieste Naujakurių gatvėje gaisras kilo mūriniame garaže. Gaisro metu sudegė garaže buvęs lengvasis automobilis VW Passat ir suvirinimo aparatas, apdegė garažo stogas. Gaisro aplinkybės nustatinėjamos.

Lengvasis automobilis liepsnojo naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį ir Kaune, Baltų prospekte. Per gaisrą išdegė BMW 330 variklio skyrius, apdegė jo dangtis. Įvykis taip pat tiriamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius