Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per gaisrą Vilniaus rajone žuvo žmogus

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad per praėjusią parą šalyje kilo 25 gaisrai. Deja, aukų ir vėl nepavyko išvengti: viename iš jų žuvo žmogus.
Ugniagesys
Ugniagesys / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.
Temos: 1 Statistika

Naktį iš ketvirtadienio į penktadienį apie vidurnaktį Vilniaus rajone, Aukštuolės kaime, sodų bendrijoje „Vakaras“, užsiliepsnojo kol kas nenustatyto savininko sodo namelis. Atskubėjus ugniagesiams, nedidelis medinis pastatas jau buvo beveik sudegęs. Užgesinus gaisrą, gaisravietėje rastas kol kas nenustatytos tapatybės vyriškio kūnas. Įvykis tiriamas.

Ketvirtadienį ryte apie 8 val. Marijampolės savivaldybėje, Gulbiniškių kaime, užsidegė UAB „Marijampolės duona“ priklausantis automobilis Ford Transit. Per gaisrą išdegė mašinos variklio skyrius ir salonas, apdegė krovinių skyrius bei jame buvę duonos gaminiai. Gaisras įsiplieskė dėl gedimų automobilio elektros instaliacijoje.

Dar vienas automobilis dėl tos pačios priežasties apie 17.40 val. užsiliepsnojo Panevėžio rajone, Staniūnų kaime, Daumėnų gatvėje. Gaisro metu išdegė lengvojo automobilio BMW 530 variklio skyrius, apdegė priekinė mašinos dalis ir salonas.

Apie 14.25 val. gaisras kilo Alytuje, Kaštonų gatvės daugiabučio namo bute. Atskubėję ugniagesiai, uždūmintame bute surado 47-erių metų jo savininkę, kurią išvedė į lauką ir perdavė medikams. Per gaisrą apdegė patalynė, aprūko buto sienos, o gaisras kilo dėl neatsargaus rūkymo.

Apie 22.30 val. Prienų rajone, Lizdeikių kaime, užsiliepsnojo ūkinis pastatas. Gaisro metu supleškėjo stogas, išdegė pastato medinės dalies vidus, sudegė jame stovėjęs automobilis VW Passat.

Dar vienas ūkinis pastatas apie 23.50 val. užsidegė Joniškio rajone, Kepalių kaime. Atskubėjus ugniagesiams, jo stogas jau degė atvira ugnimi. Per gaisrą nudegė ūkinio pastato ir prie jo pristatytos malkinės stogas, išdegė viduje įrengtos pirties sienos ir perdengimas, sudegė apie 2 kub. m malkų. Šių gaistų aplinkybės dar aiškinamos.

Naktį iš ketvirtadienio į penktadienį maždaug 30 min. po vidurnakčio Šiauliuose, Dubijos gatvėje, užsiliepsnojo iš 5 medinių sandėliukų sublokuotas pastatas. Gaisro metu supleškėjo stogas, išdegė trijų sandėliukų vidus. Įvykis tiriamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius