-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per ilgąjį savaitgalį žmonių aukų gaisruose išvengta

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad per praėjusias 5 ilgojo savaitgalio paras šalyje kilo 143 gaisrai. Laimė, žmonių aukų juose pavyko išvengti, tačiau vienas gyventojas buvo traumuotas. Be gaisrų gesinimo ugniagesiai dar atliko 50 kitų gelbėjimo darbų, kurių metu išgelbėjo vieną nukentėjusį pilietį.
Įvykio vietoje
Ugniagesys / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Šeštadienio naktį apie 2 val. gaisras kilo Kaune, Plento gatvėje, daugiabučio namo bute. Atskubėjus ugniagesiams, III aukšto kambaryje smilko patalynė ir lova, o laiptinėje buvo rastas apsinuodijęs dūmais 33-ejų metų vyras, kuris buvo išvežtas į ligoninę. Įvykio aplinkybės tiriamos.

Šeštadienio rytą apie 9.50 val. gaisras kilo Šiauliuose, Basanavičiaus gatvėje esančioje UAB ,,Volunta Parket” priklausančioje medžio apdirbimo įmonėje. Į gaisro vietą atskubėjus gausioms ugniagesių pajėgoms, lauke degė ant vežimėlio sukrauta mediena. Gaisro metu apdegė apie 3 kub. m lentų, laimė, šalia buvęs pastatas nenukentėjo. Įvykis tiriamas.

Tą pačią dieną apie 17.25 val. Pagėgių savivaldybėje, Natkiškių miestelyje, Sodo gatvėje, užsiliepsnojo individualus gyvenamasis namas. Per gaisrą išdegė mansarda bei joje buvę namų apyvokos daiktai, vandeniu buvo sulietas pirmas namo aukštas. Gaisro priežastis ir nuostoliai tikslinami.

Sekmadienio naktį Šiaulių rajone, Jurgaičių kaime, užsidegė Pranciškonų vienuolyno (esančio prie Kryžių kalno) gyvenamasis namas. Atskubėjus ugniagesiams, pastato stogas jau degė atvira liepsna. Gaisro metu sudegė prie namo esanti gamtinių dujų įvadinė dėžė, išdegė apie 10 kv. m mansardos, sudegė joje buvę namų apyvokos daiktai, buvo nuardyta apie 40 kv. m stogo. Įvykis tiriamas.

Šeštadienio vakarą apie 21.35 val. Pakruojo rajone, Rozalimo miestelyje, užsiliepsnojo individualus gyvenamasis namas Pušyno gatvėje. Per gaisrą supleškėjo medinio pastato stogas ir perdengimas, apdegė namo sienos, sudegė baldai bei namų apyvokos daiktai. Ir šio gaisro aplinkybės aiškinamos.

Sekmadienį apie 10 val. gaisras kilo Klaipėdoje, Baltijos prospekte, Martyno Mažvydo pagrindinės mokyklos valgykloje. Per gaisrą virtuvėje sudegė pramoninis šaldytuvas, aprūko sienos ir lubos bei šalia stovėjęs šaldiklis, apsilydė elektros laidai.

Pirmadienį apie 18.50 val. Kaišiadorių rajone, Gudenos kaime, užsidegė grupei savininkų priklausantis medinis garažas. Gaisro metu sudegė viduje buvę automobiliai „Peugeot“, „VW Sahran“ ir „VW Golf“, apdegė automobilio priekaba, nudegė garažo stogas, apdegė sienos. Gaisro priežastis ir nuostoliai tikslinami.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius