Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per krepšinio čempionatą Vilniaus policijai įkliuvo 44 prostitutės ir 3 jų klientai

Sostinėje pasibaigus bene svarbiausiam šių metų įvykiui – Europos krepšinio čempionatui – aprimo ne tik sirgalių aistros, bet ir intymias paslaugas teikiančių merginų paklausa. Krepšinio čempionatu metu, nuo 2011 m. rugpjūčio 26 d. iki rugsėjo 18 d., Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Viešosios tvarkos valdybos Ekologijos ir teisės pažeidimų prevencijos skyriaus pareigūnai intensyviai dirbo ypatingą dėmesį skirdami viešosios tvarkos užtikrinimui ir asmenims, teikiantiems intymias paslaugas už atlygį.
Meilė už pinigus
Meilė už pinigus / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Kaip rašoma Vilniaus policijos pranešime, pareigūnai nuolat lankėsi ne tik Vilniaus miesto viešbučių prieigose ir pasilinksminimo vietose, stoties rajone (Pylimo, Sodų, Geležinkelio, Seinų gatvėse), Kalvarijų gatvės prieigose bei labiausiai turistų lankomose Vilniaus senamiesčio vietose, bet ir tikrino dienraščiuose „Alio reklama“, „Lietuvos rytas“ ir populiariausiose internetinių pažinčių svetainėse skelbiamus skelbimus apie teikiamas intymias paslaugas už atlygį.

Per šį laikotarpį, kai krepšinio sirgaliai visą energiją liejo sirgdami už Lietuvos rinktinę, pareigūnai dirbo išsijuosę.

Sulaikyti  47 asmenys, iš jų 12 prostitucijos paslaugas (pažinčių skyriuose skelbėsi siekdamos susipažinti už materialinį atlygį) siūliusių merginų įkliuvo pirmą kartą, todėl joms skirtos minimalios baudos – 150 Lt, 32 merginas policijos pareigūnai sulaikė jau ne pirmą kartą, todėl bylos perduotos apylinkių teismams. Pažeidėjoms gresia bauda nuo 500 iki 1 tūkst. litų arba administracinis areštas iki 30 parų.

Be to, pareigūnai nustatė ir sulaikė 3 prostitučių klientus, kurie atlygintinai naudojosi prostitucijos paslaugomis. Vyriausiajam iš jų – per 70 metų. Jis atvyko apynauju automobiliu, gerai nusiteikęs, tačiau romantišką nuotaiką išsklaidė netikėtai atvykę policijos pareigūnai. Vietoj išsvajotų malonumų vyriškiui teks mokėti baudą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius