Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per praėjusią parą gaisruose žuvo trys žmonės

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad per praėjusią parą šalyje kilo 38 gaisrai. Jų metu žuvo trys žmonės.
Pagalbos telefonas 112
Pagalbos telefonas 112 / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.
Temos: 1 Statistika

Apie 13.50 val. iš policijos buvo gautas pranešimas, jog Lazdijų rajone, Vainiūnų kaime esančiame gyvenamajame name, lovoje rastas apdegęs 35-erių metų namo šeimininko kūnas. Gaisro metu sudegė patalynė, apdegė lova ir dalis grindų. Spėjama, kad gaisras įsiplieskė dėl neatsargaus rūkymo. Ugniagesiai į šį gaisrą nebuvo kviesti.

Apie 18.10 val. gaisras kilo Ignalinos rajone, Didžiasalio kaime, daugiabučio namo bute. Atskubėję ugniagesiai, iš degančio ir uždūminto buto išnešė jo savininką, tačiau apsinuodijusio dūmais vyro medikams atgaivinti nepavyko. Per gaisrą apdegė kambarys bei jame buvę namų apyvokos daiktai, aprūko patalpos. Nelaimės aplinkybės tiriamos.

Apie 22.25 val. Šilalės rajone, Vingininkų kaime, užsiliepsnojo medinis gyvenamasis namas. Gaisro metu išdegė trys kambariai, juose buvę baldai bei namų apyvokos daiktai, o liepsnose žuvo 47-erių metų vyras. Ir šio tragiško gaisro aplinkybės dar aiškinamos.

Antradienį apie 10.15 val. Raseinių rajone, Paupio kaime, užsidegė miškovežis Scania 134H. Ugnis nuniokojo mašinos kabinos vidų, o gaisras kilo dėl gedimų automobilio elektros instaliacijoje.

Dar vienas automobilis apie 21 val. užsiliepsnojo Šiaulių rajone, Gervėnų kaime. Per gaisrą lengvasis automobilis Opel Omega sudegė nepataisomai. Įvykis tiriamas.

Apie 22.50 val. Klaipėdoje, Naujojo Uosto gatvėje esančioje krantinėje, užsidegė laivas-refrižeratorius „Green Snow“. Gaisro metu laivo antstate, oro kondicionavimo patalpoje apdegė oro kondicionavimo prietaisas, mediniai pastoliai, apsilydė elektros laidai, šviestuvai, aprūko sienos ir lubos. Gaisro aplinkybės aiškinamos.

Apie 22.35 val. gaisras kilo Pakruojo rajone, Rozalimo miestelyje, Beržų gatvėje stovinčiame gyvenamajame name. Per gaisrą išdegė vidinės stogo konstrukcijos, vandeniu buvo sulieti kambariai. Ir šio gaisro aplinkybės dar tiriamos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius