Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per sprogimą ir gaisrą Vilniaus daugiabutyje žuvo žmogus, kitame gaisre išgelbėti trys žmonės (nuotraukos, papildyta 9.39 val.)

Vienas žmogus žuvo antradienio vakarą Vilniuje kilus gaisrui daugiabučio rūsyje. Žmonės teigia, kad prieš kylant gaisrui rūsyje girdėjosi sprogimas. Per kitą gaisrą iš liepsnų išgelbėti trys žmonės.
Rūsyje po sprogimo ir gaisro
Įvykio vietoje / Vilniaus policijos nuotr.

Pranešimą apie gaisrą Fabijoniškių gatvės daugiabučio rūsyje Vilniaus ugniagesiai gavo apie 21.09 val. Į gaisro vietą buvo nusiųstos trys autocisternos ir automobilinės kopėčios.

Atvykę gelbėtojai pranešė, kad gaisras siaučia namo rūsyje, o daugiabučio laiptinė užtvindyta dūmais. 15min.lt skaitytojas Nerijus G. redakcijai pranešė, kad dūmai pasklido ir po gyventojų butus, name dingo elektra.

Namo gyventojai ugniagesiams pranešė, kad rūsyje prieš gaisrą girdėjo sprogimą. Žmonės taip pat sakė, kad rūsyje gali būti žmogus.

Prieš pat 22 val., užgesinus gaisrą, daugiabučio rūsyje ugniagesiai rado apdegusį kūną. Įtariama, kad liepsnose žuvo vyras.

Kas galėjo sprogti namo rūsyje, kol kas nežinoma. Įvykis tiriamas.

Papildyta 23.51 val.: Neilgai trukus Vilniuje kilo dar vienas gaisras. Šiek tiek prieš 23.30 val. sostinės gelbėtojams pranešta, kad Žemaitės gatvėje esančiame bendrabutyje dega butas.

Ugniagesiai iš degančio buto išnešė ir medikams perdavė tris gaisre nukentėjusius vyriškius. Jie nuvežti į ligoninę.

Gaisro priežastis tiriama.

Papildyta 9.39 val.: Vilniaus policija praneša, kad per sprogimą ir vėliau kilusį gaisrą Fabijoniškių gatvėje žuvo R.Š. (gim. 1976 m.).

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad per sprogimą išvirto kelių sandėliukų pertvaros ir durys, išdegė vieno sandėliuko patalpa, aprūko rūsys.

Sprogimas nutraukė vyriškio koją ir vienos rankos pirštus. Įvykio vietą su policijos ekspertais apžiūrėjo ir antiteroristinių operacijų rinktinės „Aras“ išminuotojai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius