Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Per šventes – kelios stambios vagystės

Iš poros vilniečių būstų pagrobta turto už 84 tūkst. litų.
Pinigai
Pinigai / „Scanpix“ nuotr.

Policijos departamentas sekmadienį praneša, kad antrą Kalėdų dieną Vilniuje, iš Parko gatvės gyventojos N.Š. buto, išlaužus langą, pavogta juvelyrinių dirbinių, kompiuteris, mobilusis telefonas, 400 JAV dolerių, 3 500 eurų ir 6 600 litų. Bendras nuostolis – 32 145 litai.

Gruodžio 25–26 d. taip pat sostinės teritorijoje, Salininkuose, Karaliaus Šulinio gatvėje, iš vilnietės L.L. namo, atspaudus balkono duris, pavogta juvelyrinių dirbinių, kompiuteris ir apie 13 600 eurų. Nuostolis – apie 52 000 litų.

Sekmadienio naktį, apie 01.45 val., Varėnos gyventoja V.E. (gim. 1970 m.) grįžusi į namus pastebėjo, jog neaiškiomis aplinkybėmis dingo juoda piniginė, kurioje buvo 300 litų, 80 Didžiosios Britanijos svarų, taip pat iš baro dingę trys buteliai rusiškos degtinės (0,5 l), butelis tekilos, du pakeliai (po 500 g) kavos. Iš sekcijos dekoratyvinės dežutės dingo 30 litų, o iš dukros piniginės dar 20 litų.

Bendrą nuostolį varėniškės įvertino 800 litų, visų ilgapirščių ieško policininkai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius