-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pernai apie automobilio vagystę pranešęs panevėžietis šiemet tapo įtariamuoju

Panevėžietis, pernai policijai pranešęs apie automobilio vagystę, šiemet tapo įtariamuoju. Jis ir jo pagalbininkas įtariami sukčiavimu stambiu mastu.
Panevėžio policija
Panevėžio policija / Panevėžio policijos nuotr.
Temos: 1 Panevėžys

Kaip informuoja Panevėžio policija, 2009 m. spalio 12 d. į Panevėžio apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą kreipėsi 48-erių panevėžietis. Jis pranešė apie automobilio vagystę ir paaiškino, kad Kaune išsinuomojo UAB „Vičiūnai ir Ko“ priklausantį automobilį Opel Vivaro, pagamintą 2003 m., atvyko į Panevėžį, paliko automobilį prie namo Nemuno gatvėje, o kitą dieną jo neberado.

Panevėžio apskrities vyriausiajame policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės. UAB „Vičiūnai ir Ko“ padaryta per 69 tūkst. 104 Lt turtinė žala. Automobilis draustas kasko draudimu.

Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato Autotransporto priemonių grobimo tyrimo skyriaus pareigūnai nustatė, kad automobilio vagystės nebuvo, kad ji sugalvota. Tyrimas dėl vagystės buvo nutrauktas ir pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 182 straipsnio 2 dalį („Sukčiavimas stambiu mastu“).

Jis pradėtas ne tik 48-erių panevėžiečiui, bet ir jo 31-erių pagalbininkui. Įtariamieji prisipažino padarę minėtą nusikaltimą, jiems pareikšti įtarimai.

Apskrities vyriausiojo policijos komisariato Autotransporto priemonių grobimo tyrimo skyriaus pareigūnai tiria tariamas automobilių vagysčių bylas, bendradarbiauja su draudimo bendrovėmis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius