-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pėsčiąjį Šilutėje partrenkusi „Volvo“ vairuotoja Sandra Tamašauskienė atsipirko 28 eurų bauda

Nei už pėsčiojo sužalojimą, nei už pasišalinimą iš eismo įvykio vietos Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) Šilutės skyriaus lyderė Sandra Tamašauskienė teisiama nebus – prabangus „Volvo XC90“ visureigio vairuotoja atsipirko policijos pabarimu už neatidumą pėsčiųjų perėjoje. Be to, nurimus aistroms dėl šio eismo įvykio, paaiškėjo kiek kitoks pirmadienio ryto avarijos Šilutėje scenarijus.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / 15min.lt nuotr.

Netoli eismo nelaimės vietos su Sandra Tamašauskiene pirmadienį bendravę Šilutės žurnalistai iš „Volvo“ vairuotojos išgirdo, kad jai teko vytis perėjoje kliudytą pėsčiąjį, kuris nesijautė nukentėjęs ir skubėjo savo reikalais. Tačiau dabar S.Tamašauskienė 15min.lt teigia, kad žiniasklaidos atstovai tikriausiai ją ne taip suprato.

„Ne, ne, nesijaudinkite, viskas gerai, einu aš savo keliais“, – tokius partrenkto šilutiškio žodžius prisimena S.Tamašauskienė.

Jos teigimu, pėsčiąją galbūt suglumino iš visų pusių pradėję rinktis smalsuoliai, be to, prie Liepų ir Lietuvininkų gatvės sankryžos nėra suolelio atsisėsti, todėl vairuotoja pasiūlė vyriškiui išeitį – sėsti į jos mašiną ir pavažiuoti kiek tolėliau, kur nėra tokio chaoso.

TS-LKD nuotr./Sandra Tamašauskienė
TS-LKD nuotr./Sandra Tamašauskienė

S.Tamašauskienė pati paskambino į policiją, pranešė apie eismo įvykį ir kartu su nukentėjusiuoju sulaukė greitosios pagalbos, todėl jokių pretenzijų dėl pasitraukimo iš eismo įvykio vietos jo dalyviai nesulaukė.

„Volvo“ vairuotojai tik surašytas pažeidimo protokolas, nes pėsčiųjų perėjoje ji buvo neatidi ir nepraleido žmogaus. Bauda – 28 eurai. Pėsčiasis jokių fizinių traumų per avariją nepatyrė ir pretenzijų eismo įvykio kaltininkei nereiškia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius