Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmą žiemos dieną keliuose įvyko 11 avarijų, per jas nukentėjo 11 žmonių

Lietuvos kelių policijos tarnybos duomenimis, vakar, gruodžio 1 d., šalies keliuose įvyko 11 eismo įvykių, kuriuose nukentėjo 11 žmonių. Tarp sužeistųjų – 1 nepilnametis.
Avarija Panevėžyje
Avarija Panevėžyje / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Per parą policija taip pat užregistravo 41 techninį eismo įvykį.

15min atkreipia dėmesį, kad žiemos pradžia yra ne tokia avaringa, kokia buvo rudens pabaiga – lapkričio 30-ąją šalyje fiksuotos net 68 įskaitinės ir techninės avarijos.

Gruodžio 1 d. eismo įvykiai, dėl kurių pradėti ikiteisminiai tyrimai:

7.56 val., Jurbarko m., Nemuno g., 48 m. moters vairuojamas automobilis „Opel Zafira“, partrenkė į važiuojamąją kelio dalį ne pėsčiųjų perėjoje išėjusią 82 m. pėsčiąją. Garbaus amžiaus pėsčioji dėl galvos sužalojimo buvo pristatyta į ligoninę.

13.43 val. Panevėžio m., Staniūnų g. – Vilniaus g. sankryžoje, 29 m. vyras, vairuodamas automobilį „Audi A8“, nereguliuojamoje sankryžoje, pėsčiųjų perėjoje partrenkė 63 m. pėsčiąją. Dėl kaulų lūžimų moteris buvo pristatyta į ligoninę.

14.21 val. Vilniuje, Laisvės pr. – Žemynos g. sankryžoje, 28 m. vyras, vairuodamas automobilį „Nissan Juke“, sukdamas į kairę, nepraleido pėsčiųjų perėja ėjusios 63 m. pėsčiosios ir ją partrenkė. Dėl sužalojimų moteris buvo pristatyta į ligoninę ir paguldyta.

Lietuvos kelių policijos tarnyba atkreipia eismo dalyvių dėmesį, kad kelio danga, kelkraščiai ir šaligatviai gali būti apledėję ir slidūs. Pėsčiųjų prašome būti atidžiais, segėti atšvaitus, per kelią eiti tik tose vietose, kur leidžiama, ir įsitikinus, kad tai daryti saugu. Vairuotojų prašoma laikytis ypatingų atsargumo priemonių prie pėsčiųjų perėjų ir kitų vietų, kur į kelią gali įžengti pėstieji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius