Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Pirmadienį eismo nelaimėse sužeista 16 žmonių, tarp jų – 3 vaikai

Pirmadienį, spalio 24 d., šalies keliuose įvyko 16 eismo įvykių, kuriuose buvo sužeista 16 žmonių, tarp jų – 3 nepilnamečiai. Dėl neblaivaus vairuotojo kaltės įvyko 1 eismo įvykis, praneša Lietuvos kelių policijos tarnyba (LKPT).
Įvykio vietoje
Autobuso ir lengvojo automobilio avarijos vietoje / Telšių apskrities VPK

7 val. 25 min. Vilniuje, Gariūnų g., 32 metų moteris, vairuodama automobilį „VW Passat“, nepasirinko saugaus atstumo, nespėjo sustabdyti savo vairuojamo automobilio ir atsitrenkė į priekyje sustojusį automobilį „VW Golf“. Šio eismo įvykio metu buvo sužeista automobilio „VW Golf“ keleivė.

13 val. 14 min. Kaune 65 m. vyras, automobiliu „Honda CR-V“ važiuodamas J.Basanavičiaus alėja, parbloškė į gatvę įbėgusį 8 metų pėsčiąjį. Vaikas buvo pristatytas į ligoninę.

14 val. Šiauliuose, Tilžės g., autobusas „Volvo“, vairuojamas 65 metų vyro, durimis prispaudė 11 metų vaiko koją ir keliu kelis metrus vilko prispaustą nepilnametį. Dėl patirtų sužalojimų vaikas buvo paguldytas į ligoninę.

21 val. 01 min. Vilniuje, Žalgirio ir Apkasų g. sankryžoje, neblaivus 33 metų vyras, vairuodamas automobilį „Toyota Avensis“, sukdamas į dešinę esant žaliam šviesoforo signalui, partrenkė pėsčiųjų perėja ėjusią 52 metų pėsčiąją.

Moteris po apžiūros ligoninėje paleista gydytis namuose. Vairuotojui nustatytas vidutinis, 1,62 prom. girtumas.

Lietuvos kelių policijos tarnyba atkreipia eismo dalyvių dėmesį, kad dėl nepalankių oro sąlygų matomumas keliuose yra itin prastas, todėl prašo vairuotojų pasirinkti saugų važiavimo greitį, pėsčiųjų – matomoje vietoje segėti atšvaitus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius