Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmadienį Kauno rajone degė autobusas

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad praėjusios paros gaisrų suvestinėje užregistruotas 31 šalyje kilęs gaisras. Viename iš jų buvo traumuotas žmogus.
Kauno ugniagesių automobilis
Kauno ugniagesių automobilis / 15min.lt skaitytojo Andriaus Juozulevičiaus/Chiotas.lt nuotr.

Apie 22.55 val. Panevėžyje, Aguonų gatvėje, užsiliepsnojo ūkiniame pastate įrengta gyvenama patalpa. Gaisro metu išdegė kambario vidus, o čia buvęs 40-metis vyras, apsinuodijęs dūmais, buvo perduotas medikų globai. Gaisro aplinkybės tiriamos.

Pirmadienį ryte gautas pranešimas, jog Šiaulių rajone, Žadžiūnų kaime, Gudelių gatvėje, rastas apdegęs automobilis „VW Golf“. Per gaisrą sudegė sėdynė, nudegė mašinos lubų apdaila, apsilydė ir aprūko salonas. Manoma, kad automobilis buvo padegtas, o ugniagesiai į šį gaisrą nebuvo kviesti.

Apie 13.45 val. gautas pranešimas, jog Marijampolėje, P.Armino gatvėje, UAB ,,ARVI Cukrus” teritorijoje, buvusioje naftos bazėje, prie kuro cisternų dega žolė. Į įvykio vietą nedelsiant buvo išsiųstos gausios ugniagesių pajėgos. Atskubėjus ugniagesiams, po tuščiomis cisternomis degė žolė, o iš cisternų rūko dūmai. Gaisras greitai buvo užgesintas, cisternos ataušintos, o įvykio aplinkybės tiriamos.

Apie 18.35 val. Kauno rajone, Vilkijos miestelyje, Čekiškės gatvėje, užsidegė UAB ,,Kautra” priklausantis autobusas „Neoplan”. Gaisro metu apdegė variklio skyriaus guminės detalės.

Apie 21.10 val. gaisras kilo Kelmės rajone, Padūksčių kaime stovėjusiame ūkiniame pastate. Atskubėjus ugniagesiams, medinis pastatas jau skendėjo liepsnose, tad jo išgelbėti nepavyko. Gaisras įsiplieskė dėl neatsargaus rūkymo.

Apie 21.25 val. gaisras kilo Skuode, Birutės gatvėje esančioje parduotuvėje. Per gaisrą už vitrinų apsilydė elektros instaliacijos laidai, kitas turtas nenukentėjo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius