-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmadienį per gaisrus žuvo vienas žmogus

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad per praėjusią parą šalyje kilo 27 gaisrai. Deja, viename iš jų žuvo žmogus.
Įvykio vietoje
Ugniagesiai / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.
Temos: 1 Statistika

Pirmadienį ryte gautas piliečio pranešimas, jog savo namuose Kalvarijoje, Sodų gatvėje, ant grindų, šalia apdegusios kėdės, jis rado apdegusį savo 91-erių tėvo kūną. Gaisras jau buvo užgesęs, tad ugniagesiai nebuvo kviesti. Manoma, jog senolis žuvo dėl neatsargaus rūkymo.

Apie 9.50 val. dėl neatsargaus elgesio su buitiniais elektros prietaisais gaisras kilo Šilutėje, Lietuvininkų gatvėje esančioje parduotuvėje ,,Domino”. Per gaisrą apdegė kelios poros batų, aprūko parduotuvės sienos, o ugnį užgesino patys parduotuvės savininkai.

Apie 14.20 val. Ignalinos rajone, Stripeikių kaime, užsiliepsnojo gyvenamasis namas. Atskubėjus ugniagesiams, jo stogas jau buvo sudegęs ir sukritęs, o medinio namo sienos degė atvira liepsna. Tad pastato ir jame buvusio turto išgelbėti nepavyko. Gaisras įsiplieskė dėl krosnies bei dūmtraukio įrengimo ir jų eksploatavimo taisyklių pažeidimų.

Apie 15.20 val. Rimšės kaime, dėl priešgaisrinės saugos taisyklių pažeidimų, užsidegė krovininis automobilis Scania 144. Per gaisrą išdegė mašinos kabinos vidus.

Dar vienas vilkikas Scania, dėl transporto priemonės gedimų, apie 20 val. užsiliepsnojo Prienų rajone, Grigaliūnų kaime esančioje degalinėje. Gaisro metu apdegė 3 padangos, vilkiko puspriekabės lentos, tentas bei vežtos traktoriaus priekabos ratas. Šių gaisrų nuostoliai tikslinami.

Apie 17.13 val. gautas pranešimas, jog Klaipėdoje, Taikos prospekte esančio prekybos centro ,,BIG” patalpose įsikūrusiame sporto klube kilo gaisras. Atskubėjus ugniagesiams, paaiškėjo, kad gaisras buvo kilęs greta sporto klubo įsikūrusioje muzikos mokyklėlėje ,,Yamaha”, o jį milteliniu gesintuvu užgesino patys darbuotojai. Per gaisrą nudegė 0,5 m elektros kabelio, apsilydė plastikinis vamzdis. Žmonės nenukentėjo. Įvykis tiriamas.

Apie 18.15 val. Vilniaus rajone, Kaniūkų kaime, užsiliepsnojo individualus gyvenamasis namas. Gaisro metu supleškėjo pastato stogas, pradegė perdengimas, apdegė medinio namo vidus.

Apie 21.10 val. Kalvarijos savivaldybėje, Vaiponiškės kaime, užsidegė medinis ūkinis pastatas. Atskubėjus ugniagesiams, pastatas jau degė atvira liepsna. Per gaisrą sudegė pastatas, jame buvę namų apyvokos daiktai bei ūkio reikmenys: šakų smulkintuvas, runkelių smulkintuvas, grūdų malūnas. Laimė, ugniagesiams pavyko išgelbėti kitus 3 šalia stovinčius pastatus. Šių gaisrų priežastis ir nuostoliai taip pat dar tikslinami.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius