Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmadienį valandai bus sustabdytas eismas per Ramoniškių kontrolės punktą

Pirmadienį dėl techninių darbų Rusijos pusėje valandą nebus galima vykti per Ramoniškių – Pogranyčnij pasienio kontrolės punktą.
Ribojamas eismas
Ribojamas eismas

Rusijos Kaliningrado srities pasieniečiai Lietuvos valstybės sienos apsaugos tarnybą yra informavę, kad rugsėjo 20 d. nuo 12 iki 13 val. Pograničnij punkte dėl profilaktinių darbų bus atjungta elektra. Todėl kaimyninės šalies pareigūnai tuo metu netikrins ir nepraleis per šį punktą vykstančių asmenų ir transporto priemonių, teigiama VSAT pranešime.

Prie šio punkto iš Lietuvos vykstantys lengvųjų ir krovininių automobilių vairuotojai laukia bendroje eilėje.

Per Šakių rajone esantį Ramoniškių kontrolės punktą per parą į abi puses vidutiniškai vyksta apie 600 – 700 asmenų. Per parą sieną čia kerta apie 400 – 500 transporto priemonių.

Dėl tų pačių priežasčių Rusijos pareigūnai praėjusį pirmadienį dvi valandas neleido kirsti sienos Kybartų – Černyševskojės kontrolės punkte.

Rugsėjo 6 d. dėl profilaktinių darbų Rusijos pusėje eismas pusantros valandos buvo sustabdytas ir Panemunės – Sovetsko kontrolės punkte.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius