-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmadienio avarijose dužo kombainas, vilkikas, motociklas ir daug automobilių

Pirminiais Lietuvos kelių policijos tarnybos duomenimis, per praėjusią parą šalies keliuose įvyko 15 eismo įvykių, kuriuose žuvo 1 žmogus – 50 m. pėsčiasis, 14 žmonių buvo sužeista. Tarp sužeistųjų – 1 nepilnametis. Policijoje užregistruotas ir 41 techninis eismo įvykis.
Avarija Kaune
Avarija Kaune / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Rugpjūčio 29 d. apie 7 val. 02 min. Trakų r., kelio Vilnius-Prienai-Marijampolė 37-ame km, automobilis „Volvo V70“, vairuojamas 64 m. vyro, partrenkė ir sužalojo 50 m. pėsčiąjį. Partrenktas vyras nuo gautų sužalojimų ligoninėje mirė.

14.30 val. Kaune, K.Baršausko gatvėje, 33 m. vyro vairuojamas motociklas „Suzuki“, atsitrenkė į 44 m. vyro vairuojamą taksi automobilį „VW Sharan“. Įvykio metu motociklą vairavęs vyras buvo sužeistas ir dėl daugybinių kūno sužalojimų nuvežtas į Kauno klinikas.

15.51 val. Marijampolės savivaldybėje, Skaisčiūnų kaime, automobilis „Ford Fiesta“, kurį vairavo 38 m. vyras, įvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su automobiliu „BMW 535“, vairuojamą 48 m. moters. Pastaroji buvo sužeista ir pristatyta į ligoninę.

19.19 val., Alytuje, A. Juozapavičiaus gatvėje 48 m. vyras, vairuodamas motociklą „Yamaha XV535“, atsitrenkė į ta pačia kryptimi važiavusį ir apsisukinėjusį automobilį „Opel Zafira“, kurį vairavo 35 metų moteris. Įvykio metu motociklą vairavęs vyras buvo sužeistas ir dėl daugybinių kūno sužalojimų nuvežtas į ligoninę.

21.15 val., tamsiuoju paros metu, Kretingos r., Kartenos mstl., kelyje Šiauliai-Palanga 26 m. vyras, vairuodamas vilkiką „Volvo FH 440“, su konteinerine puspriekabe, atsitrenkė į dešinėje kelio pusėje stovėjusį remontuojamą kombainą „Niva“, kuris tamsiame kelio ruože nebuvo apšviestas ar pažymėtas avariniu sustojimo ženklu, ant kombaino kabinos degė oranžinės spalvos žybčiojantis švyturėlis.

Eismo įvykio metu buvo sužalotas kombainą remontavęs 57 m. vyras, kuris dėl daugybinių sužalojimų gydomas ligoninės reanimacijos skyriuje.

Lietuvos kelių policijos tarnyba informuoja, kad nuo šios savaitės šalies keliuose stiprinama transporto priemonių važiavimo greičio kontrolė, taip pat vykdomos pavojingo ir chuliganiško vairavimo kontrolės priemonės. Visų eismo dalyvių prašome laikytis Kelių eismo taisyklių reikalavimų, dalyvauti eisme atsakingai ir saugiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius