Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmadienį per gaisrus žmonių aukų išvengta

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad per praėjusią parą šalyje kilo 25 gaisrai. Žmonių aukų ir traumų juose pavyko išvengti.
Milžiniški gaisrai
Gaisras / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Statistika

Pirmadienį ryte apie 7 val. šalia Vilniaus, Kelmijos sodų gatvėje, užsiliepsnojo sodo namelis. Gaisro metu supleškėjo medinio pastato stogas, išdegė vidus. Laimė, ugniagesiams pavyko nuo ugnies apsaugoti du šalia stovinčius gyvenamuosius namus. Gaisro aplinkybės tiriamos.

Apie 16.30 val. dėl vaikų išdykavimo su ugnimi gaisras kilo Kelmės rajone, Kaimalių kaime esančiame ūkiniame pastate, susidedančio iš rąstinio tvarto, lentinės daržinės ir malkinės. Per gaisrą sudegė pastato stogas, daržinė bei apie 7 tonos viduje sukrauto šieno.

Apie 17.50 val. Tauragės rajone, Joniškės kaime, užsidegė sodo namelis Pelėdų gatvėje. Medinio pastato išgelbėti nepavyko, o gaisro aplinkybės aiškinamos.

Dar vienas sodo namelis apie 23.10 val. užsiliepsnojo Pasvalyje, Draugystės soduose. Atskubėjus ugniagesiams, pastatas jau degė atvira liepsna. Gaisro metu nudegė namo stogas, apdegė medinis perdengimas, išdegė mansarda, pirmo aukšto kambariai bei juose buvę namų apyvokos daiktai. Ir šio gaisro aplinkybės tiriamos.

Apie 20.10 val. Kauno rajone, kelio Kaunas – Jurbarkas 13-jame kilometre, užsidegė lengvasis automobilis Toyota Avensis. Per gaisrą išdegė mašinos variklio skyrius, apdegė priekinė dalis, nuo karščio sutrūko stiklas.

Antradienio rytą, apie 4.50 val., Vilniuje, Kazliškių gatvėje, užsiliepsnojo apleistas kol kas nenustatyto savininko automobilis VW Golf. Ugnis nuniokojo mašinos saloną, apsilydė ir šalia stovėjusio automobilio Renault Laguna plastmasinės detalės. Šių gaisrų priežastis ir nuostoliai dar tikslinami.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius