Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmadienio rytą Šiauliuose patikrinta per 500 vairuotojų – visi blaivūs

Po ilgojo Joninių savaitgalio ankstų pirmadienio rytą reidą surengė Šiaulių apskrities pareigūnai. Šiauliuose jie patikrino daugiau nei pusę tūkstančio vairuotojų. Visi buvo blaivūs.
Reidas Šiauliuose
Reidas Šiauliuose / Šiaulių AVPK nuotr

Žemaitės ir Dubijos gatvėse reido metu dirbo 3 pareigūnų ekipažai. Buvo stabdomi ne tik lengvieji automobiliai, bet ir dviratininkai, motorolerių vairuotojai, ypač daug dėmesio skirta sunkiasvorių vilkikų vairuotojams.

Per tris valandas pareigūnai surašė tik 2 protokolus – vienas neturėjo techninės apžiūros, kitas buvo be draudimo. Tiesa, vienas vaikinas įpūtė 0,07 promilės, tačiau tai leistina norma.

Iš viso Joninių vakarą Šiaulių apskrityje protokolai surašyti 2 neblaiviems automobilių vairuotojams. Vienas jų nubaustas savo namų kieme.

Policijos pareigūnai Šeduvoje pamatė iš namo kiemo išvažiuojantį automobilį, tačiau vairuotojas, pastebėjęs policijos mašiną, greitai nėrė atgal. Pareigūnams kilo įtarimas, kad vairuotojas gali būti neblaivus. Spėjimai pasitvirtino. Vyras į alkoholio matuoklį pripūtė 1,12 promilės.

Kitas automobilio vairuotojas įpūtė 0,54 promilės. Taip pat sučiuptas išgėręs (1,84 prom.) ir be teisių motoroleriu važinėjantis gyventojas.

Vairuojančių be teisių būta ir daugiau. Trumpiausią metų naktį pasivažinėti, neturėdami teisės vairuoti, nusprendė 3 gyventojai. Vienas aiškino, kad vasarą į gimtinę grįžo iš Švedijos ir kaip tik ruošėsi „laikytis teises“.

Netoli Šeduvos pareigūnams įkliuvo ir išgėręs dviratininkas. Alkotesteris parodė 2,08 prom. girtumą. Vyras jau anksčiau yra baustas už tai, kad neblaivus vairavo automobilį.

Pareigūnams teko skubėti spręsti ir nekasdieninių situacijų – pranešta apie viename miestelyje, ant kelio pravažiuoti trukdantį šunį su būda. Atvykę pareigūnai surado šuns šeimininką, kuris augintinį pašalino nuo kelio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius