-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Plėšikų aukos – senoliai, pardavėja, sargas ir verslininkas, o grobis – tūkstančiai litų

Praėjusią parą Lietuvoje siautėjo plėšikai.
Suįžulėję plėšikai į namus braunasi net esant šeimininkams.
Suįžulėję plėšikai į namus braunasi net esant šeimininkams. / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Kauno policija aiškinasi du nusikaltimus, per kuriuos buvo apiplėšti du vyrai. Nuo plėšikų nukentėjo ir Vilniaus bei Lazdijų rajono gyventojai.

Penktadienį į Žaliakalnio policijos komisariatą kreipėsi 40-metis kaunietis. Pasak jo, apie 7.30 val., nuosavo namo kieme Raštikio gatvėje jį užpuolė du 20-30 metų vyriškiai. Savo aukai smogę į galvą plėšikai atėmė jo rankinę, kurioje tuo metu buvo solidi pinigų suma: 5 tūkstančiai eurų, 1500 litų, taip pat vairuotojo pažymėjimas ir pasas. Patirtus nuostolius nukentėjusysis įvertino 18 800 litų.

Šeštadienio naktį, apie 1 val., nuo plėšikų nukentėjo dar vienas kaunietis. 32 metų vyras buvo užpultas savo darbo vietoje – Ateities plente įsikūrusios bendrovės „Žilinskas ir Ko“ teritorijoje, kur dirba sargu. Nukentėjusiojo teigimu, plėšikai įsiveržė jam būnant administraciniame pastate. Per neužrakintas duris į vidų iš nugaros įbėgę trys nepažįstami vyrai, maždaug 20-25 metų amžiaus, sumušė sargą ir išnešė patalpose buvusį nešiojamą kompiuterį bei mobilaus ryšio telefoną. Nuostoliai – 2700 litų.

Plėšikų auka tapo ir vilnietė pardavėja. Penktadienį, apie 15 val., Vilniuje, Kuršių gatvėje, į parduotuvę įsiveržę du vyrai sumušė pardavėją ir iš kasos pagrobė pinigus – 650 litų. Policija sulaikė vieną įtariamąjį – Ž.Š. (g. 1976). Jis uždarytas į areštinę.

Panašiu metu apiplėšimas įvykdytas ir Lazdijų rajone, Varnėnų kaime. Į 79-erių vyro namus įsiveržę du kaukėti vyrai surišo jį ir jo 77 metų žmoną. Abu garbaus amžiaus šeimininkus jie įmetė į rūsį. Likę netrukdomi namuose plėšikai surado ir pagrobė visus savininkų turėtus pinigus – 32 500 litų, pasiėmė ir du mobiliojo ryšio telefonus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius