Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po avarijos Panevėžio rajone į Marnakos upę nuskriejo „Citroen“ su žmonėmis

Antradienį apie 19 val. Panevėžio rajone, prie Tiltagalių gyvenvietės susidūrė du automobiliai. Vienas jų po avarijos pralaužė kelio atitvarus ir sustojo Marnakos upėje.
Avarijos vietoje
Avarijos vietoje / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Susidūrę automobiliai važiavo Kupiškio kryptimi. Automobilio „Audi“ vairuotojas buvo pasiruošęs sukti į kairėje kelio pusėje esančią Tiltagalių gyvenvietę. Į manevrą pradėjusį automobilį staiga rėžėsi iš paskos važiavęs „Citroen“, kuris sumanė aplenkti į kairę sukančią transporto priemonę.

Manoma, kad „Citroen“ vairuotojas priekyje važiuojančio „Audi“ galėjo nematyti, nes lenkė vilkiką ir tik aplenkęs sunkiasvorę transporto priemonę išvydo į kairę sukantį kitą lengvąjį automobilį.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje

Automobiliams susidūrus „Audi“ nulūžo ratas. Ši transporto priemonė kelis kartus apsisuko ant kelio, o „Citroen“ pralaužė atitvarus, kliudė kelio ženklą, vertėsi ir nuskriejo į Marnakos upę.

Upė šioje vietoje nėra gili, tad automobilis po vandeniu nepaniro. „Citroen“ automobilis vandenyje sustojo ant ratų. Iš vandenyje atsidūrusio automobilio gelbėti žmones suskubo pro šalį važiavę ir nelaimę pastebėję vairuotojai.

VIDEO: Avarija Panevėžio rajone greta Tiltagalių

Netrukus įvykio vietoje pasirodė ir medikai, kurie automobiliu „Citroen“ važiavusį vyrą ir keleivio vietoje sėdėjusią moterį išgabeno į ligoninę. Pirminiais duomenimis, abu avarijos dalyviai sunkių sužeidimų išvengė, tačiau kurį laiką jiems teks pagulėti ligoninėje.

Per avariją taip pat susižalojo ir „Audi“ važiavęs vyras. Jam sužeista nosis, tačiau į ligoninę vairuotojas nevažiavo. Kiti du automobilio keleiviai nenukentėjo. Visas ekipažas buvo užsisegęs saugos diržus.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje

Po avarijos nemenka užduotis teko ugniagesiams gelbėtojams, kuriems patikėta iš upės ištraukti sudaužytą „Citroen“. Ugniagesiai į pagalbą pasitelkė vietinį ūkininką su traktoriumi ir bendromis jėgomis transporto priemonę išvilko į krantą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius