-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2014 04 19 /19:01

Po avarijos Tauragės rajone automobilyje liko prispaustas žmogus

Gelbėtojai šeštadienio pavakarę skubėjo į Žygaičių seniūniją, kur automobilis "Audi" rėžėsi į medį. Per avariją, pirminiais duomenimis, sužalotas mažiausiai vienas žmogus.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Tado S./15min.lt skaitytojo nuotr

Šeštadienį 16.14 val. Bendrajame pagalbos centre (BPC) bendruoju pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Girininkų kaime (Tauragės r., Žygaičių sen.), važiuojant nuo Tauragės Sartininkų link (pravažiavus apie 12 km), įvyko eismo įvykis, kurio metu automobilyje prispaustas žmogus.

Į nelaimės vietą  išsiųstos Tauragės apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Tauragės  priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos ir Kęsčių ugniagesių komanda. 

Informacija apie avariją taip pat perduota Kauno greitosios medicinos pagalbos stočiai ir Tauragės apskrities VPK pareigūnams, rašoma BPC Klaipėdos skyriaus jaunesniosios specialistės šeštadienį paviešintame pranešime.

Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Operatyvaus valdymo poskyryje 15min.lt sužinojo, kad šiame eismo įvykyje dalyvavo viena transporto priemonė. Vairuotojui nesuvaldžius automobilio, jis trenkėsi į pakelės medį.

Rimtos medikų pagalbos prireikė vienam iš trijų keleivių, kuris, įtariant stuburo traumą, skubiai išvežtas į ligoninę. Dar du šiuo automobiliu važiavę žmonės rimčiau nesusižalojo, įvykio vietoje jie vaikščiojo.

Redakcija dėkoja 15min.lt skaitytojui Tadui S., užfiksavusiam šio įvykio padarinius ir atsiuntusiam keletą nuotraukų!

„Šioje kelio Tauragė–Sartininkai vietoje avarijos dažnai kartojasi dėl apgaulingo posūkio, esančio nuokalnėje“, – pabrėžė Tadas. 

Jo žiniomis, šįkart avariją patyrusiame „Audi“ automobilyje iš viso buvo 4 keleiviai, su trim vaikinais keliavo ir viena mergina.

Tado S./15min.lt skaitytojo nuotr/Įvykio vietoje
Tado S./15min.lt skaitytojo nuotr/Įvykio vietoje

Tapote šio įvykio liudininkas? Pastebėjimus ir nuotraukas prašome siųsti elektroniniu paštu 15min@15min.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius