Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po BMW smūgio į tvorą ant kojų sukelti net ugniagesiai gelbėtojai

Įvykio liudininku tapęs ir nemažai nuotraukų į redakciją atsiuntęs 15min.lt skaitytojas Tadas G. pranešė apie BMW avariją sostinės pakraštyje, Salininkų gyvenvietėje.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Įvykio liudininko Tado G. nuotr.

Anot Tado, sekmadienio vėlų vakarą vairuotojas mėgino taranuoti vieną ūkinį pastatą. Įvykio vietoje kilo įtarimų, kad vairuotojas gali būti apsvaigęs nuo kvaišalų.

BMW 525 vairavęs vyriškis išvežtas į ligoninę.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Viešųjų ryšių poskyryje 15min.lt informavo, kad pranešimas apie įvykį sekmadienį gautas 22.49 val.

Į nelaimės vietą Mechanikų gatvėje išsiųsti ne tik policijos bei greitosios ekipažai, bet ir priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos komanda. Tačiau paaiškėjo, kad gaisro nėra: tiesiog po smūgio į tvorą buvo pramuštas 1995 metų laidos tamsiai mėlynos spalvos sedano radiatorius. Iš variklio skyriaus kilo balti garai, priminę dūmus.

Oficialių duomenų, kad BMW vairuotojas būtų apsvaigęs, Vilniaus policija neturi. Nėra informacijos ir apie tai, kad medikai jam nustatė kokius nors sužalojimus.

Policijos pareigūnai tęsia šio eismo įvykio aplinkybių tyrimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius