Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po dramatiškų 10-mečio marijampoliečio paieškų – laiminga atomazga

Marijampolės pareigūnai dvi dienas ieškojo be žinios dingusio dešimtmečio. Paprašiusi visuomenės pagalbos, policija sulaukė svarbios informacijos, ir vaikas buvo surastas.
Dingęs vaikas
Dingęs vaikas / 15min nuotr.

Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) Marijampolės kriminalinės policijos skyriuje buvo atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl dešimtmečio, gyvenančio Marijampolės Meškučių kaime, dingimo priežasties nustatymo.

Ketvirtadienį Marijampolės apskrities VPK atstovė 15min informavo, kad paskelbę viešą paiešką ir paprašę visuomenės pagalbos, apie berniuko buvimo vietą pareigūnai sulaukė nemažai vertingų skambučių, o paskutinis skambutis buvo reikšmingiausias gauta informacija, kur pastebėtas vaikas.

Vaikas tą patį vakarą apie 23.30 val. grąžintas mamai.

Dėl to Marijampolės policija nuoširdžiai dėkoja visiems prisidėjusiems ieškant vaiko.

Ikiteisminio tyrimo metu turėta duomenų, kad G.B. vasario 22-osios rytą, kuomet motinos nebuvo namuose, pasišalino iš namų pasinaudojęs balkonu. Buvo žinoma, nepilnametis yra problematiškas. Svarstyta, kad jis galėjo nuvykti ir pas senelę, gyvenančią viename kaime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius