Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po dviejų savaičių – baudžiamoji byla dėl „Volvo“ ir „Ford“ susidūrimo Šiauliuose

Šiaulių policija tik dabar nutarė pradėti ikiteisminį tyrimą dėl rugpjūčio 1-osios eismo įvykio kelyje Ryga–Šiauliai–Tauragė–Kaliningradas, kurio metu nukentėjo du žmonės.
Avarija Vilniuje, Pilaitės pr.
Asociatyvinė iliustracija: „Ford Galaxy“ po avarijos / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Rūpesčių ir klausimų pareigūnams vis dar kelianti avarija įvyko rugpjūčio 1 d. apie 18.45 val. Šiaulių rajono savivaldybės Sutkūnų kaime, Tilžės gatvėje

Policijos užfiksuotais duomenimis, kelio A-12 Ryga–Šiauliai–Tauragė–Kaliningradas 49-ame kilometre Šiaulių pakraštyje įvyko eismo įvykis, kurio metu blaivus A.J., gim. 1983 m., vairuodamas automobilį „Ford Galaxy“ ir įvažiuodamas į kelią iš gretimos teritorijos, nepraleido keliu važiavusio automobilio „Volvo S80“, vairuojamo D.N., gimusio 1992 m., ir su juo susidūrė.

Įvykio metu susižalojo fordo vairuotojas, kuriam, pirminiais duomenimis, konstatuota galvos mušta žaizda, galvos smegenų sukrėtimas, kairio peties sumušimas. Po medikų apžiūros Respublikinėje Šiaulių ligoninėje jis buvo išleistas gydytis ambulatoriškai.

Susižalojo ir keleivis T.J., gimęs 1991 m., kuris dėl muštinės galvos žaizdos irgi gydosi ambulatoriškai. Nukentėjo ir automobilio „Volvo S80“ keleivė G.T.N., gimusi 1993 m., kuri 2014-08-02 apie 08.00 val. kreipėsi į Joniškio ligoninę, iš kur po apžiūros dėl dešinės rankos vidurinio piršto lūžio išleista ambulatoriniam gydymui.

Ikiteisminis tyrimas dėl šio įvykio pradėtas tik 2014-08-14.

Nukentėjusiais šioje byloje laikomi tiek „Ford“, tiek „Volvo“ keleiviai. Tyrimas tęsiamas, penktadienį pranešė Šiaulių apskrities policijos atstovai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius