Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po „Mercedes“ ir „Volkswagen“ susidūrimo Panevėžyje – kaltųjų paieškos

Penktadienio popietę Panevėžyje susidūrė „Volkswagen Golf“ ir sunkvežimis „Mercedes“. Per avariją žmonės nenukentėjo, tačiau į įvykio vietą vistiek prireikė kviesti kelių policiją.
Avarija Panevėžyje
Avarija Panevėžyje / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Po avarijos abu eismo įvykio dalyviai jautėsi teisūs. „Mercedes“ vairavęs vaikinas aiškino, kad sankryžą kirto tuo metu, kai jam degė žalias šviesoforo signalas.

„Volkswagen“ vairuotoja taip pat įrodinėjo, kad jį į sankryžą įvaržiavo dar degant žaliam šviesoforo signalui. Moters vairuojamas automobilis atsitrenkė į sunkvežimio šoną, tad realiausia versija yra ta, kad moteris nespėjo pabaigti savo manevro ir liko sankryžoje jau degant draudžiamam šviesoforo signalui.

VIDEO: „Volkswagen“ ir „Mercedes“ susidūrimas Panevėžyje

Kadangi nei vienas iš avarijos dalyvių savo veiksmuose kaltės neįžvelgė, įvykį tirs Panevėžio kelių policija.

Neatmetama galimybė, kad gali būti nustatyta ir abipusė kaltė. Manoma, kad įvykio aplinkybes padės išsiaiškinti avarijos liudininkas, sutikęs papasakoti apie tai, ką matė sankryžoje.

Eismo įvykio dalyviai buvo blaivūs. Per avarija sužeidimų žmonės išvengė – nenukentėjo nei vairuotojai, nei „Volkswagen“ automobilyje, specialioje kėdutėje vežtas mažas berniukas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius