Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po muštynių su vienos Lazdijų rajono seniūnijos seniūno atžalomis 15-etis namo grįžo be dantų

Lazdijų centre, autobusų sustojime, belaukiant autobuso grįžti į Šeštokų miestelį kuriame gyvena, 15-metis Giedrius (nukentėjusiojo vardas pakeistas) buvo užpultas dviejų ten pat autobuso laukusių paauglių.
Stotelė, kurioje vyko muštynės
Stotelė, kurioje vyko muštynės / V.Danauskienės nuotr.

Po ginčo ir į rankas paleistų dviejų užpuolikų kumščių paauglys atsidūrė policijoje. Vėliau, dėl jam išmuštų dviejų priekinių dantų – Lazdijų ligoninėje bei pas teismo medicinos ekspertus.

Galimi įtariamieji – nepilnamečiai broliai, kartu su Giedriumi laukę autobuso grįžti į vieną iš Lazdijų rajono kaimų po užsiėmimų Lazdijų sporto centre. Nukentėjusysis autobuso laukė po treniruočių Lazdijų sporto klube.

15min.lt žurnalistės žiniomis, vaikiną sumušusių brolių tėvas – Lazdijų rajono savivaldybės administracijos vienos iš seniūnijų seniūnas. Nepriklausomybės pradžioje, prieš tapdamas politiku ir valdininku, jis dirbo policijos pareigūnu Lazdijų rajono policijos komisariate.

Nukentėjusiojo vaikinuko motina 15min.lt žurnalistei verkdama pasakojo, kad įtakingas tėvas, po konflikto atvykęs į policijos komisariatą, smurtu prieš savo atžalas apkaltino dviejų dantų netekusį jos sūnų.

Šiame komisariate, turimomis žiniomis, kitą dieną po įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo. Ar pareigūnai yra pareiškę įtarimus vietos valdininko atžaloms, neatskleidžiama.

Nukentėjusiojo vaikinuko motina 15min.lt žurnalistei verkdama pasakojo, kad įtakingas tėvas, po konflikto atvykęs į policijos komisariatą, smurtu prieš savo atžalas apkaltino dviejų dantų netekusį jos sūnų. Neva šis išprovokavo konfliktą ir pirmas puolė brolius.

Įvykio aplinkybes turėtų padėti išaiškinti nusikaltimo vietoje esančios gatvės vaizdo stebėjimo kameros.

Konfliktas tarp trijų nepilnamečių Lazdijų mieste, Kauno gatvėje esančiame autobusų sustojime, įvyko vasario 5 dienos vakare, apie 17 valandą.

Apie šį įvykį, kuriame nukentėjo nepilnametis asmuo, o galimi skriaudėjai – įtakingo vietos valdininko atžalos, Alytaus apskrities vyriausias policijos komisariatas savo įvykių suvestinėse nutylėjo.

Nieko apie viešoje vietoje užpultą ir sužalotą nepilnametį nepranešta ir vietos Vaiko teisių apsaugos skyriui.

„Neturiu laiko kalbėti“, – telefonu atsiliepęs iš karto jį išjungė seniūnas, paprašytas pateikti savo versiją apie minėtą konfliktą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius