Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Policija ieško avarijos liudininkų, per kurią aktoriaus Petro Dimšos automobilis partrenkė dviratininką

Nukentėjusiam vaikinui ligoninėje mirus, pareigūnai prašo atsiliepti mačiusius, kaip aktoriaus Petro Dimšos automobilis sostinės Lazdynų rajone partrenkė dviratininką.
Avarija Vilniuje, Oslo g.
Avarija Vilniuje, Oslo g. / 15min.lt nuotr.

Pareigūnai ieško asmenų, galinčių suteikti informacijos apie liepos 17 d. maždaug 15.55 val. įvykusią avariją Vilniuje, Oslo ir Erfurto gatvių sankryžoje.

Vilniaus apskrities VPK primena, kad šio eismo įvykio metu automobilis „VW Polo“, kurį vairavo televizijos filmų režisierius ir aktorius Petras Dimša (gim. 1938 m.), susidūrė su dviratininku.

Vaikinui (gim. 1988 m.) buvo atliktos kelios operacijos, tačiau nukentėjusysis neišgyveno.

Kaip 15min.lt jau anksčiau rašė, pareigūnams atvykus į avarijos vietą sunkiai sužalotas dviratininkas jau buvo išvežtas į ligoninę. Netrukus blogai pasijuto ir automobilio vairuotojas. Jam taip pat prireikė medikų pagalbos.

Avarijos liudininkus pareigūnai prašo kreiptis į Vilniaus apskrities VPK Kelių policijos valdybos Nusikalstamų veikų eismo saugumui tyrimo skyriaus viršininką Alvarą Bacevičių tel. (8 5) 271 9442 (el. p. alvaras.bacevicius@policija.lt) arba skyriaus tyrėją Alą Šimulevičienę tel. (8 5) 271 9518 (el. p.  ala.simuleviciene@policija.lt), arba Tarnybos organizavimo poskyrį tel. (8 5) 271 9401).

P.Dimša yra televizijos filmų režisierius ir aktorius. Jis vaidino televizijos serialuose „Giminės“, „Dapkai ir Butkai“, išleido ir keletą poezijos knygų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius