Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Policija įspėja: per pūgą Lietuvoje užregistruota šimtai avarijų

Oro sąlygos vairuotojams negailestingos. Policija informavo, kad per parą Lietuvoje užregistruota šimtai avarijų.
Pūga Stokholme.
Pūga / „Scanpix“ nuotr.

Sekite mus socialiniame tinkle „Facebook“ ir pirmi sužinokite svarbiausias naujienas. Mes nenorime jūsų gąsdinti, mes tik norime padėti gyventi saugiau.

Kaip redakciją informavo Policijos departamento atstovas Ramūnas Matonis, nuo penktadienio 24 val. iki sekmadienio 11 val. Lietuvoje policija užregistravo 271 techninį (avarija, kurioje žmonės nenukentėjo) eismo įvykį.

„Tai yra vien tos avarijos, apie kurias vairuotojai pranešė policijai. Kiek įvyko eismo įvykių, kuriuose vairuotojai patys pildėsi deklaracijas, su kuriomis kreipsis į draudimo kompanijas, mes nežinome. Tačiau galima sakyti, kad avarijų iš tiesų per parą įvyko žymiai daugiau, nei rodo statistika“, – sakė R.Matonis.

Taip pat užregistruota 12 įskaitinių avarijų, kuriuose žmonės nukentėjo. 15min.lt jau skelbė apie tai, kad Pasvalio rajone įvykusioje avarijoje keturi žmonės žuvo ir trys buvo sužaloti.

Ugniagesiai praneša, kad praėjusią parą jie 31 kartą buvo kviečiami traukti sniege užklimpusių ar į griovius nuskriejusių automobilių. Tarp jų nemažai buvo ir policijos bei greitosios pagalbos mašinų. Iš viso praėjusią parą ugniagesiai atliko 49 gelbėjimo darbus.

Portalo eismoinfo.lt teigimu, Eismo sąlygos ypač sudėtingos visoje šalyje dėl siaučiančios pūgos. Visoje Lietuvoje sninga ir pusto. Alytaus ir Šiaulių apskrityse maždaug 60 proc. rajoninių kelių sekmadienio rytą buvo neišvažiuojami lengvajam transportui.

Vairuotojų prašoma be didelės būtinybės nevykti į tolimesnes keliones, nes dėl pūgos eismo sąlygos yra ypač sudėtingos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius