Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Policija neigia, kad ilgai neatvažiavo pas mušamą Trakų kavinės savininką filipinietį

Anot pareigūnų, į kavinę „Mojo“ Trakuose, kur galimai siautėjo vietos nusikalstamo pasaulio autoritetas Narkuša su 7 parankiniais, patruliai atvyko ne vėliau nei per 20 minučių nuo pirmojo iškvietimo.
Trakų policija
Trakų policija / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) Valdymo organizavimo skyriaus Viešųjų ryšių poskyrio specialistai pirmadienio popietę išplatino papildomą pranešimą, susijusi su skandalingais savaitgalio įvykiais Trakuose. Policijos atstovai neigia, kad pareigūnai itin ilgai neatvažiavo į konflikto vietą.

Pranešime rašoma, jog kai kurios žiniasklaidos priemonės cituoja šių metų birželio 29 d. Trakuose sumušto verslininko Andy Hernandezo tikrovės neatitinkančius ir klaidinančius teiginius, kad į įvykio vietą iškviesti policijos pareigūnai atvyko tik per pusvalandį.

Vilniaus apskrities VPK patikslina, kad dėl minėto konflikto į Bendrąjį pagalbos centrą buvo kreiptasi du kartus – pirmąjį kartą 21.33 val. pranešta apie kavinėje triukšmaujantį vyriškį. Tokie pranešimai priskiriami C kategorijos įvykiams, į kuriuos reaguoti privalu ne vėliau kaip per 1 val.

21.43 val. skambinta pakartotinai ir pranešta apie muštynes – registravus B kategorijos įvykį (reagavimo laikas – 20 min.), vienas iš dviejų visą Trakų rajoną aptarnavusių policijos patrulių ekipažų (abu jie vykdė užduotis ne Trakų mieste) į įvykio vietą atvyko per 8 min. – 21.51 val.

Taigi, net ir nuo pirmojo skambučio iki pareigūnų atvykimo nebuvo praėję 20 min.

Policija atkreipia gyventojų dėmesį į tai, kad itin kukliais resursais verstis priversti pareigūnai ne visada gali pateisinti visai suprantamas gyventojų viltis, kad, kreipiantis į policiją visais atvejais bus reaguojama žaibiškai, pažymima pranešime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius