-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Policija sulaikė vyrą, kuris galėjo nužudyti du sodų bendrijoje gyvenančius pensininkus

Kauno rajono policija sulaikė vyrą, kuris, kaip įtariama, galėjo nužudyti du senyvus žmones, kurie gyveno Gervėnupio kaime esančioje sodų bendrijoje „Naglis“.
Nelaimės vietoje
Nelaimės vietoje / Aliaus Koroliovo nuotr.
Temos: 1 Kauno rajonas

15min.lt rašė, kad sekmadienį kaimynai sodo namelyje rado 78 metų Genovaitės Vilkelienės, kuri yra Lietuvos gynybos atašė Gruzijoje Virginijaus Vilkelio motina, ir jos draugo 72 metų Antano Abugelio kūnus. Abu jie buvo nužudyti.

Daug dėmesio šiam tyrimui skiriantys pareigūnai pirmadienį naršė apylinkes, apklausė vietos gyventojus. Kaimynai iš karto tvirtino, jog tragedijos kaltininkas gali būti vietos gyventojas. Antradienį Kauno rajono kriminalistai sulaikė šiuo nusikaltimu įtariamą asmenį. 15min.lt šaltinių teigimu, jis – netoli nužudytųjų namų gyvenantis jaunas vyras.

„Jį sulaikėme tirdami šią bylą, tačiau turime dar ir kitą pagrindą sulaikyti. Jis gali būti susijęs su kitu nusikaltimu“, – sakė Kauno rajono policijos komisariato viršininkas Romas Oželis.

Kaimynų teigimu, tą pačią naktį, kai, kaip įtariama, buvo nužudyti senukai, soduose buvo padarytas ir dar vienas nusikaltimas. Vienas iš kaimynų ryte rado apvogtą automobilį „Audi A8“.

Vietos gyventojų nuomone, abu nusikaltimus galėjo padaryti viename iš soduose esančių namelių gyvenantys keturi jauni vyrai. Jie esą nuolat girtaudavo. Žmonės landyne baigiančiame virsti name juos matė ir praėjusį savaitgalį. Vėliau vyriškiai dingo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius