Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Policijos akiratin patekęs tauragiškis su svetimu dokumentu išsiruošė į Angliją

Pasieniečiams įkliuvo su svetimu dokumentu išvykti iš Lietuvos bandęs tauragiškis, kuriam policijos yra skirtos kardomosios priemonės.
Antrankiai
Antrankiai / „Photos.com“ nuotr.

Kaip informuoja Valstybės sienos apsaugos tarnyba, vėlų trečiadienio vakarą VSAT Lazdijų rinktinės Kalvarijos užkardos pareigūnai Kalvarijos savivaldybėje, kelyje Marijampolė – Suvalkai, patikrinimui sustabdė į Lenkiją išvažiuojantį automobilį Opel Vectra. Mašina buvo angliškais numeriais.

Tikrinant ja vykusių asmenų dokumentus pasieniečiams įtarimų sukėlė vienas keleivis. Jis teturėjo vienintelį dokumentą – 26-erių Lietuvos piliečio vairuotojo pažymėjimą, kuris buvo sulaužytas į tris dalis ir suklijuotas lipnia juosta.

Be to, dokumento nuotraukoje buvęs asmuo pasieniečiams neatrodė panašus į Opel Vectra keleivį. VSAT pareigūnai išsiaiškino, kad šis vairuotojo pažymėjimas yra paskelbtas kaip negaliojantis.

Keleivį pasieniečiai sulaikė ir nusivežė į užkardą apklausai. Čia pradėjo aiškėti, kad sulaikytasis yra 21-erių tauragiškis. Jam policijos pareigūnai yra skyrę kardomąsias priemones – registravimąsi policijoje bei rašytinį pasižadėjimą neišvykti. Šis VSAT pareigūnų sulaikytas tauragiškis, kaip pats aiškino, trečiadienį bandė išvykti į Angliją.

Vyrą pasieniečiai uždarė į areštinę.

VSAT Lazdijų rinktinėje dėl dokumento pagrobimo arba pagrobtojo panaudojimo pradėtas ikiteisminis tyrimas. Už tai baudžiama bauda arba areštu, arba laisvės atėmimu iki šešerių metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius