Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Policijos automobilį Jonavos degalinėje sudaužęs vyras pareigūnams prisipažino dirbęs nelegaliai

Tarnybinį policijos automobilį „Žibalo“ degalinėje sudaužęs vyras Jonavos policijos pareigūnams prisipažino, jog automobilių plovykloje dirbo nelegaliai – darbdavys jo nebuvo įdarbinęs.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Jonavoszinios.lt nuotr.
Temos: 2 Degalinė Jonava

Kaip „Jonavos žinioms“ teigė keli Jonavos policijos pareigūnai, jei vyras būtų tvirtinęs, jog yra pašalinis asmuo, kaip iš karto po įvykio sakė „Žibalo“ degalinės vadovas Edmundas Stepšys, jam grėstų kur kas rimtesnė atsakomybė – būtų pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl pasikėsinimo pavogti tarnybinį policijos automobilį.

Duomenis apie galimai nelegalų darbą Jonavos policijos pareigūnai perdavė Valstybinei darbo inspekcijai.

Tai, kad bus atliekamas tyrimas dėl galimai nelegalaus darbo, „Jonavos žinioms“ patvirtino ir Valstybinės darbo inspekcijos Kauno skyriuje.

Avarija „Žibalo“ degalinėje įvyko vasario 23 dieną, kai tarnybinį automobilį plovykloje palikę pareigūnai rado jį sudaužytą. Automobilį iš plovyklos išvarė jaunas vyras, ir dėl neaiškių priežasčių rėžėsi į stulpą. Į plovyklą pareigūnai buvo atvykę nuplauti automobilio, o kol jis buvo plaunamas, policininkai išvyko į įvykį.

Kaip „Jonavos žinioms“ teigė Jonavos policijos pareigūnai, tarnybinį automobilį sudaužės vyras pareigūnams prisipažino, jog jis – ne šiaip pašalinis žmogus, o degalinės darbuotojas, tik oficialiai neįdarbintas.

„Mes turim raštišką jo liudijimą. Visą medžiagą perdavėm Valstybinei darbo inspekcijai“, – sakė Jonavos pareigūnai.

Pareigūnų teigimu, šis žmogus tarnybinį policijos automobilį plovė jau ne pirmą kartą.

„Jei jis būtų pašalinis žmogus, išeitų, jog mes automobilį paliekame bet kam ir bet kur. Tačiau jis buvo paliktas ne bet kur, o automobilių plovykloje. Jei tai būtų pašalinis žmogus, galima būtų kelti bylą dėl tarnybinio automobilio vagystės ar pasikėsinimo pavogti – mat išeitų taip, jog jis pavogė mašiną iš plovyklos ir bandė pasprukti“, – kalbėjo Jonavos policijos pareigūnai.

Su degalinės „Žibalas“ vadovu E.Stepšiu „Jonavos žinioms“ ketvirtadienį susisiekti nepavyko. Kaip iš karto po įvykio teigė E.Stepšys, vyras, kuris vairavo policijos automobilį, plovykloje nedirbo ir yra pašalinis žmogus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius