-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Policijos automobilį taranavęs advokatės Svetlanos Proninos žentas Arnas Tumėnas prieš 7 metus avarijoje pražudė draugą

Praėjusį savaitgalį per lenktynes policijos pareigūnų automobilį taranavęs šiuo metu 20 parų suimtas advokatės Svetlanos Proninos žentas Arnas Tumėnas maždaug prieš 7 metus buvo pakliuvęs į tragišką avariją, kurios metu trenkėsi į medį ir pražudė savo draugą.
Arnas Tumėnas
Arnas Tumėnas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Tiesa, birželį 27-ąjį gimtadienį švęsiantis vyras tuomet baudžiamosios atsakomybės išvengė – jam pavyko susitaikyti su avarijoje žuvusio draugo šeima. A. Tumėnui iškeltą baudžiamąją bylą nutraukė prokuratūra, rašo delfi.lt.

Nutarime nutraukti tyrimą buvo konstatuota, kad A. Tumėnas padarė neatsargų nusikaltimą – eismo įvykio metu buvo blaivus. Kadangi jis susitaikė su nukentėjusiaisiais, prokuratūra bylą nutraukė. Be to, įvykio metu sunkiai buvo sužalotas ir jį vairavęs A Tumėnas.

A. Tumėnas yra advokatės S. Proninos žentas – nors vyras oficialiai yra nutraukęs santuoką su teisininkės dukra, tačiau ir vėl kartu su ja gyvena.

A. Tumėno dėdė Raimondas Tumėnas buvo Ukrainos sulčių gamintojos „Sandora“ akcininkas, jis – vienas sėkmingiausių Lietuvos investuotojų Ukrainoje.

A. Tumėnas savo kaltę pripažįsta, tačiau neigia, jog vairavo neblaivus. Pareigūnai yra paėmę jo kraują ir laukia tyrimų rezultatų, kurie jo teiginius turėtų patvirtinti arba paneigti. Be to, bus tiriama, ar A. Tumėnas nebuvo apsvaigęs nuo narkotinių medžiagų.

Plačiau apie avariją skaitykite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius