Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Policijos ieškomas varėniškis iš Švedijos vežė įtartinų daiktų (nuotraukos)

Pakrančių apsaugos rinktinės (PAR) pasieniečiai Klaipėdos uoste sulaikė varėniškį, kurio ieškojo Alytaus policija ir kuris iš Švedijos vežėsi įtartinų daiktų.
Įtartini daiktai
Įtartini daiktai / VSAT nuotr.

Kaip informuoja Valstybės sienos apsaugos tarnyba, ketvirtadienį PAR Uosto užkardos Malkų įlankos kontrolės punkto pasieniečiai patikrino keltu iš Karlshamno atplaukusio 32-ejų Varėnos gyventojo dokumentus. Paaiškėjo, kad šio vyro ieško Alytaus policija.

Pasieniečiai susisiekė su paieškos iniciatoriumi, kuris paprašė vyrą apklausti ir įteikti šaukimą penktadienį atvykti pas antstolę.

Pajūrio pasieniečių dėmesį patraukė jo automobilyje Saab vežama naudota kompiuterinė ir kita technika – 11 nešiojamųjų kompiuterių, 9 monitoriai, taip pat stacionarūs kompiuteriai, kita aparatūra ir daiktai. Jokių dokumentų, patvirtinnačių teisėtą technikos, įgijimą, varėniškis neturėjo. Neatmetama, kad tai gali būti vogti daiktai.

Pakrančių apsaugos rinktinėje dėl nusikalstamu būdu gauto turto įgijimo pradėtas ikiteisminis tyrimas. Varėniškį po apklausos pasieniečiai paleido.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius