-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Policijos suvestinėje – penki smurtiniai šeštadienio išpuoliai

Sekmadienį Policijos departamentas praneša apie nužudytus ir sužalotus žmones. Smurtiniai išpuoliai užfiksuoti Palangoje, Šiauliuose, Alytuje, taip pat Rokiškio bei Molėtų rajonuose.
Peilis
Peilis / „Scanpix“ nuotr.

Šį savaitgalį šalyje vėl netrūksta žiaurumų. Vienas žmogus nužudytas, kiti nukentėjusieji sužeisti peiliais.

Šeštadienį 19 val. 20 min. Rokiškio rajone, Kazliškio kaimo Paupio gatvėje, vieno namo kieme rastas negyvas A.K. (gimęs 1984 m.). Vaikinas buvo sumuštu veidu ir rankomis. Įtariamieji neblaivūs (0,84 prom. alkoholio) A.V. (gimęs 1991 m.) ir (1,19 prom. alkoholio) M.Ž. (gimęs 1991 m.) uždaryti į areštinę.

Šeštadienį apie 22 val. Alytuje, Vilties gatvėje, prie parduotuvės, nenustatyti asmenys peiliu sužalojo T.V. (gimęs 1979 m.), kuris dėl durtinių žaizdų krūtinėje ir pilve paguldytas į ligoninę.

Tą pačią dieną 20 val. 20 min. Molėtų rajone, Suginčių kaimo Šakių gatvėje, name, vyriškis ginčo metu peiliu sužalojo R.L. (gimęs 1974 m.), kuris dėl durtinės žaizdos pilve paguldytas į Utenos ligoninę. Įtariamasis neblaivus (2,26 prom. alkoholio) namo šeimininkas A.P. (gimęs 1965 m.) uždarytas į areštinę.

0 val. 50 min. Palangoje, Saulėtekio takė, namo laiptinėje, jaunuolis ginčo metu peiliu sužalojo J.L. (gimęs 1989 m.) (durtinė žaizda krūtinėje) ir A.L. (gimęs 1989 m.) (durtinės žaizdos krūtinėje ir pilve), kurie paguldyti į Klaipėdos ligoninę. Įtariamasis neblaivus (1,33 prom. alkoholio) E.L. (gimęs 1990 m.) uždarytas į areštinę.

1 val. 40 min. Šiauliuose, bute Žemaitės gatvėje, mergina peiliu sužalojo M.Č. (gimęs 1980 m.), kuris dėl pjautinės žaizdos krūtinėje paguldytas į ligoninę. Įtariamoji neblaivi (1,57 prom. alkoholio) R.L. (gimusi 1991 m.) uždaryta į areštinę.

Apie dar kelis kruvinus praėjusios nakties konfliktus sekmadienį informuoja Marijampolės apskrities VPK.

Lygiai vidurnaktį Vilkaviškio miesto Birutės gatvėje, prie namo Nr.2, vietos gyventoją M.Ž. (gim. 1987 m.) sumušė grupė jam nepažįstamų asmenų. Su muštinėmis bei durtinėmis žaizdomis įvairiose kūno vietose M.Ž. buvo pristatytas į Vilkaviškio ligoninę ir paguldytas į traumatologijos skyrių Įvykio aplinkybės tikslinamos.

Po vidurnakčio, apie 00.20 val., Vilkaviškio rajono Alvito kaime, prie ežero esančiame statybininkų vagonėlyje, ten buvusį pilietį R.J. (gim. 1971 m.) užpuolė ir pradėjo mušti, suduodami smūgius rankomis į veidą, du jam iš matymo pažįstami vaikinai. Gindamasis R.J. juos sužalojo peiliu į kojas. Į Vilkaviškio ligoninė dėl durtinių žaizdų kojų srityse netrukus kreipėsi Alvito kaimo gyventojai A.G. (gim. 1992 m.) ir A.K. (gim. 1988 m.), kurie suteikus medicinos pagalbą išleisti į namus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius