-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Policininkai Vilniuje ir Kaune vaikėsi girtą, teisės vairuoti neturinčią automobilio vagišę

Šeštadienio naktį policijos pareigūnams teko nelengva užduotis. Apie pusantros valandos Vilniaus ir Kauno policininkai persekiojo 22-ejų metų neblaivios ir teisės vairuoti neturinčios merginos pavogtą automobilį. Negana to, į kampą ušspiesta mergina taranavo pareigūnų mašiną.
Policija
Asociatyvinė nuotr. / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

2014-07-19, šeštadienį, apie 4.45 val., Kaune, į degalinę automobiliu „VW Passat“ atvažiavo vyras ir moteris, kurie susipažino dar tą pačią naktį Klaipėdoje. Vyrui nuėjus į degalinę ir užvedimo raktelius palikus automobilyje, vos kelias valandas pažįstama moteris jo automobiliu išvažiavo iš degalinės nežinoma kryptimi, praneša Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

Tai pastebėjęs 40-metis V.K., apie 2011 m. laidos automobilio „VW Passat“ vagystę pranešė bendruoju pagalbos telefonu. Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojas gautą informaciją perdavė mieste dirbusiems pareigūnams, kurie netrukus, apie 5.00 val., Kauno mieste pastebėjo minėtą automobilį.

Pareigūnai stabdė automobilį, tačiau jį vairavusi moteris nepakluso teisėtam policijos pareigūnų reikalavimui sustoti ir, viršydama leistiną greitį, toliau pavojingai važiavo Kauno gatvėmis.

Pareigūnai pradėjo persekioti automobilį, tačiau „VW Passat“ vairuotoja, iš miesto išvažiavusi į greitkelį Kaunas – Vilnius, padidino greitį, atitrūko nuo persekiojusių policijos pareigūnų ir dingo iš akiračio.

Tačiau pareigūnai susisiekė su kolegomis iš Vilniaus, kurie ties Elektrėnais pastebėjo minėtą „VW Passat“ ir taip pat bandė jį sustabdyti, tačiau automobilio vairuotoja ir vėl nepakluso pareigūnų reikalavimams bei nuvažiavo Vilniaus kryptimi.

Dideliu greičiu važiuojantį, neblaivios (vėliau buvo nustatytas lengvas girtumo laipsnis) moters vairuojamą automobilį, keliantį realią grėsmę aplinkiniams, toliau persekioję Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai apie 6.15 val. Vilniuje, Granito g., galiausiai moterį užspietė į aklavietę.

Tačiau tuo viskas nesibaigė - „VW Passat“ vairuotoja, kaip įmanydama bandė išvengti sulaikymo ir taranavo policijos pareigūnų tarnybinį automobilį.

Pareigūnai sulaikė vairuotoją ir pristatė į policijos komisariatą. Neturinčiai vairuotojo pažymėjimo 22-ejų V.M. nustatytas lengvas girtumo (neblaivumo) laipsnis.

V.M. negalėjo paaiškinti, kodėl pasielgė taip neapgalvotai. Visgi, jai teks pagalvoti, ką padarė, ir atsakyti už savo veiksmus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius